![]() |
|
Would you rather ride on a train, dance in t..... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Ноември.2009 во 23:21 |
Would you rather ride on a train, dance in the rain or feel no pain???
Razmislete,, filozofsko bilo prasanjevo Изменето од kapo - 01.Ноември.2009 во 23:22 |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prvite dve gi imam napraveno, a tretoto mislam deka e neizvodlivo
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
PREVOD : dali poveke bi se vozele na voz, igrale na dozd ili ne bi osetile bolka
|
|
![]() |
|
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
ustvari ako ne osekas bolka togas si mrtov i toj izbor e sfaten deka izbiras celosen mir,toest smrt.
ako izberes vozenje na voz togas izborot pretstavuva ramnodusnost i balans pomegu zivot i smrt,sreka i depresija. ako izberes igranje na dozd,togas izborot(logicno) pretstavuva sreka.Koga igras na dozd i pokraj toa sto ti e ladno i si mokar i valkan itn, sepak si dovolno sreken za da mozes da uzivas i pokraj site kontra uslovi. psihjatari go postavuvale ova prasanje za da vidat vo koja faza od zivotot si i dali si zadovolen .sekoj izbor ima skrieno znacenje |
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
In that case...Ride on A Train...имам и танцувано на 'джд,,имам и Фил Но Пејн... ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
dance in the rain....би избрала моментално
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
и јас моментално би избрала dancing in the rain (and singing too)
![]() ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ride on a train - ова ретко кога би го избрал како опција, затоа што досадно ми е да се возам во воз, барем во овие кои што Македонија ги има
![]() Dance in the rain - Со оглед на тоа дека многу сакам да киснам на дожд и еднаш имам играно на дожд како последна будала пред мојата куќа на The Doors, од искуство знам дека тоа пружа непознати, убави моменти на самоисполнување, среќа или како сакате. Е сега тоа може да се прави и кога си тажен, нервозен, да го исфрлиш бесот преку тој ритуал. Така да ако видите некој што игра на дожд не значи дека е среќен. Feel no pain - прашањето и името на темава е така, што кој и да ја одбере оваа фраза ја одбрал не дека сака да умре и дека не му се живее, туку затоа што премногу има патено во животот и не сака повеќе да пати. Или друга опција, некој кој ги контролира своите емоции, не покажува слабости, со еден збор е ладнокрвен (што би рекле почувствителните). Мене ова на се ме асоцира, само на смрт не. Е сега што јас би одбрал...Ride on a train изгледа...некое бесконечно патување...јбг авантурист по душа сум. Епа бујрум авторе на темава, анализирај ме. ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Патниците во возот знаеа дека никогаш нема да се видиме и секој си беше ама баш свој. Толку тресење глупости и секој си кажуваше кој што го мачи...па тешење, па совети,па смешки... стомакот ме болеше од смеење. Тоа нема да го заборавам.
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() Изменето од Messenger - 04.Ноември.2009 во 17:00 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Глупаво ми е да играм на дожд, но не е исклучено да бидам глуп
![]() |
|
![]() |
|
iako jas ja postaviv temava otkako procitav soznanija za znacenjeto na sekoj od predlozenite odgovori, koga podobro ke razmislam ne se soglasuvam so mislenjeto na psihijatrite.
Site ili barem poveketo sme se vozele na dozd i sme igrale na dozd ama nikoj do sega ne bil vo fazon koga ne oseka bol. Ako prasanjeto go sfatam bukvalno, bi go odbral toa tretoto ne zosto sum samoubistven(kako sto bi mi rekol nekoj psihijatar) tuku zosto sakam da ja iskosam taa faza koga ne sum sposoben za osekanje bol. makar za kratko ,bi bilo topp |
|
![]() |
|
i sto bi napravil koga ne bi osekal bol??
ne znam ,moze prvo bi ripnal od terasa, pa ke idam da se istepam so urko(samo radi ljubopitnost) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Znaesh kakva bolest e leprata?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |