|
Страв ми е... |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Октомври.2009 во 15:04 |
Na site nekogas ni e strav... Mene vo momentov..mnogu mi e strav sto ke mi kaze...mnogu.. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од вампири ......... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strav samo od bolesti
nekoi novi ,mutirani...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 17:43 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....samo od bolesti
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od nastrani osobi...................
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od impotencija
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од вештерки и баба роги ........
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од една помисла... се ежам
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ама баш од ништо не ми е страв
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strav mi e (kako sto rece orlov) od nastrani lujge ...edno...
drugo i najjak strav:
Mr. Policeman ili po nace receno cicko Policajac
Da be, da...od tie so plava kapa i znacka, a narocito od tie sto stojat po raskrsnici i zapiraat se zivo i divo so blokceto za kazni vnatre i od tie sto prvo tepaat pa posle legitimiraat
Ne za drugo, me plasi navnata seriozna faca (poso vecno sum okezen i toa do usi, pa ne sum naviknat da me gledaat so full serioznost) Изменето од volkswagen - 14.Октомври.2009 во 21:00 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strav mi e od sekoja situacija, predmet , zivotno, pojava , fenomen......
vrz koja ne mozam da dominiram ili barem kontroliram............ |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
освен што ми е страв од болести......
Страв ми е од моите мисли,тие се оние кои можат да ми го сменат расположението Денеска сум храбра,непобедлива,насмеана,слобоно вљубена А утре потиштена,разочарана,депресивна..... страв ми е од самата танка граница помеѓу моите мисли, и шт онезнам во кои да се вбројам имам некои такви матни денови |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од она што не можам да го контролирам- природата, елементарните непогоди, смртта
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |