IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - PREZENTACIJA NA NIKON
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

PREZENTACIJA NA NIKON

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
GEMINI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: PREZENTACIJA NA NIKON
    Испратена: 08.Октомври.2009 во 13:02
Na 7 i 8 oktomvri fotografskite studia ili fotografite odrzaa Prva fotografska sredba na motel Gradce kaj Kocani.
Bidejki imam delovna sorabotka so mnogumina bev pokanet kako gostin nan sredbata. Pokraj drugoto Nikon imase prezentacija na D700 iD300 od strana na Milan Zivkovik od Srbija. Mene mi e krivo sto i Srbite kako prvi komsii pa i REFOT OD BG I NIKON OD SK ne pravat nas makedoncite BUDALI.
PREZENTACIJATA SE SOSTOESE VO PUSTANJE NIZ VIDO BIM NA PROSPEKTOT ZA OVIE APARATI (VO POWER POINT ILI DRUGO STO VOOPSTO NEE BITNO) I PREVOD NA PREZENTEROT OD MAKENSKI NA SRPSKI. SO DA VI RASPRAVAM TRAGEDIJA U 10 CINA
POZDRAV GEMINI
PS NESTO VAKVO SMESNO NE SUM VIDEL. ZAMISLITE DOJDELE DURI DVAJCA OD BELGRAD ZA VAA RABOTA
http://www.youtube.com Chesma Sharena
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 13:30
i tata bi sine... mislam, bi dosol od belgrad, za dobar honorar da klikam na space bar голема%20насмевка
ne e problemot vo "srbite"...
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 17:19
heeeh... smeski. aj da bilo pred godina dena i da sfati coek nekako. :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 20:05
Mene edno ne mi uleva u glava. Aj ovie od Nikon od Sk se relativno mladi decki i ic ne im zameruvam. Ama MILAN ZIVKOVIK koj redovno pisuva u Refoto, da se banja vaka ????
Mislam deka od sega i negovite natpisi ke gi zimam so rzerva. Zamislite neli nikono ima nekoja opcija (ja sum Canongija) da gi osvetluva senkite pa taka se dobivat detali, i u senkite, pa jas mu vikam znaci Photomatix moze da go briseme (razbira se so ironija) a on vika deka ne cul za nego i ne mu e poznat, a zamislite vo sekoj broj na Refoto pissuva tutoriali. A na prasanjeto kolku sekundi se potrebni da se transferira RAW file vo kompjuter so Remote capture odgovara deka on taka ne rabote i deka toa mnogu ne mu se bendisuva a odgovoro go nema nikade. Smeski so da vi raspravam. Imase i drugi biseri ama aj da si traam.
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2009 во 21:02
I mene me cudi ova za Milan Zivkovik. збунетост
Go citam redovno ReFoto... E, toa ti e...среќа
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
awax Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Октомври.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај awax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 16:20
Za zhal koga bi slushal za shto zboruvashe Milan kje svateshe deka stanuva zbor za prezentacija na D300s, a ne na D300! Tuka mora da se napravi distinkcija...
Po prezentacijata site koi sakaa imaa prilika da fotografiraat so aparatite koi bea prezentirani. Znachi so D300s (ne so D300!) i so D700.
Doagjanjeto na Milan beshe so cel da im pomogne na fotografite da nauchat kako maksimalno da gi iskoristat svoite fotoaparati. Site shto sakaa imaa prilika da se konsultiraat so nego i da dobijat sovet. Koj znaeshe i sakashe iskoristi...
Tazhno e shto sekogash razno-razni bezimeni likovi probuvaat da narushat necie ime i reputacija, i nikogash ne probuvaat da ja najdat pozitivnata strana na bilo kakov sobir ili prezentacija vo Makedonija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:20
GOSPODINE AVAX JAS SUM TRAJCO VELEV GEMINI NE SUM BEZIMEN LIK A SIGURNO I NE BEZ REPUTACIJA, MOZEBI VIE STE VO TIE BEZIMENI ITD. AKO OVA BESE PREZENTACIJA JAS SUM TARZAN I GEJN ZAEDNO. A DODEKA LIKOVI KAKO VAS GOSPODINE BRANAT NE DOBRO ZAVRSENI RABOTI I ..... SO IMA DA ZBORAM POVEKE EDNOSTAVNO BI REKOL ZALNO ZA VAS STO NE TE VIDELE VISTINSKA PREZENTACIJA. A ZA GRESKSTS VO PISUVANJETO DALI E 300S ILI... PREZENTACIJA SI E PREZENTACIJA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:22
Gospodine AWAX otkako go vidov vasiot profil mi stana jasno zosto go koristite poimot BEZIMENI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:26
Jas kako BEZIMEN suma pati sum go daval mojot mobilen telefon (070 210 421) i sum gi kanel forumgiive na gosti,
i ne se krijam kako sto velime ni Stipjanite KAKO P...A PO CARSAV
POZDRAV GEMINI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2009 во 20:26
PO=POD
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 00:30
Gemini, imas EDIT kako opcija za izmenuvanje/dopolnuvanje na veke objaven post. :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 06:44
Fichot da ti kazam ovaa opcija ne ja znam (kade e) a ako moze da mi objasnite kako da stavam i moja fotografija ?
Blagodaram od napred
pozdrav Gemini
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 09:50
На долниот дел од постот (само на твоите постови), под потписот (Gemini кај тебе) би требало да има копче на кое пишува ЕДИТ и има сликичка ножици/хартија. Со притискање ти се отвара постот во друг прозор кај што може да направиш измени и после на АЖУРИРАЈ ПОРАКА и толку.

А за слики, мислам дека треба сликата на друг сајт да ти е ставена а тука само како линк ја ставаш во загради во кои пишува ИМГ (само на латиница). Пример: [имг]http://gemini.com/1.jpg[/имг]

Поздрав.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.