![]() |
|
Ист(а) како мене |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:07 |
Site nie, poveke ili pomalku sakame da najdeme nekoj(a) ist kako nas.
Nekoj koj ke bide nasata druga polovina ....nekoj so koj ke staneme celina. No dali navistina go sakame toa ? Dali togas bi bile srekni ?
![]() Razmislete dali navistina bi bile srekni da ziveete so sebesi...?? Bidete objektivni
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сакам некој баш ист како мене, би било премногу монотоно, не би било интересно, нема нешто што би ме заинтересирало да откривам понатаму.
Ако сакам некој како мене ќе се погледнам во огледало, не ми треба копија ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
што е поентата во разговор со човек что само го потврдува твоето мислење
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ОД СЕКОГАШ ЗНАЕВ ДЕКА СМЕ ДВА РАЗЛИЧНИ СВЕТА
![]() НЕ 100%, АМА МНОГУ СЛИЧНОСТИ ![]() ИНТЕРЕСНО Е ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ![]() НО КОГА БИ ИМАЛЕ ИСТИ МИСЛЕЊА ЗА СЕ, МИСЛАМ ДЕКА НЕ БИ НИ БИЛО ИНТЕРЕСНО. НЕКОЈ ЌЕ КАЖЕ ... ДА СТАНЕМЕ ЦЕЛИНА, КАКО ШТО НАВЕДЕ `МОНА ЛИЗА` НЕ...НЕ БИ ИСТРПЕЛА ТОГАШ ... ИАКО И ВАКА `ПОНЕКОГАШ` Е НЕПРЕДВИДЛИВО, НЕИЗВЕСНО, ТЕШКО ДА СЕ СФАТИ ДРУГИОТ, НО УЧИМЕ ЕДЕН ОД ДРУГ, СЕ НАВИКНУВАМЕ НА ДРУГИ РАБОТИ, ПОИНТЕРЕСНИ СМЕ СИ, ИМАМЕ ЗА ШТО ДА СЕ СКАРАМЕ ![]() ![]() ДОСТА Е, ЗА ОВА БИ МОЖЕЛА ДО УТРЕ ДА ПИШУВАМ, ДА НЕ СЕ ИЗДАДАМ НЕШТО ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() Изменето од Lithium - 03.Април.2009 во 00:48 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
razlikite se podobri od slicnostite ,ziveejki zaedno stanuvate slicni so razlikite
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сличностите се пресудни за врска од било кој вид (љубовна, пријателска итн)......... Ако немате исти интереси каде на пример ќе го трошите слободното време....тој сака теретана, а ти сакаш на кеј да трчаш..... ![]() тој смета дека жените треба да седат дома и да готват, перат, чуваат деца, а ти сметаш дека жените имаат подеднакво право да градат кариера......... тој смета дека треба да излегувате на места каде има рок свирки, а ти сакаш да одите на RNB...... ти си религиозна, а тој е убеден атеист........ Не велам дека спротивностите не се привлекуваат........но тоа е краткотрајно.....се густира и ЧАО......... За квалитетна врска на долг рок суштински се сличностите.......... |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......sprotinvostite se privlekuvaat .....toa veke go znaeme....ne se soglasuvam vo potpolnost so polzavce.......za da moze dvajca da funkcioniraat se razbira deka treba da se ima zaedniçki interesi ,no nemora da se sliçnosti.....trçanjeto na kej ili teretana.....sto e vazno ,a i mora li bas TOJ moment da sme zaedno.....za mene e poçituvanje na izborot na drugiot ,i nenametnuvanje na nasita zelba da bideme sliçni.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
да бидеш сличен на некого, не значи да бидеш ист со него...... ....туку приближно ист.......затоа велиме сличен, сличности........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ист или идентичен партнер ко мене прво не постои, др. тоа би било хорор у боја да го поминувам времето со некој ист ко мене, башка не трепам идентична конк*ренција
![]() Сакам некој со кого ќе се надополнуваме или побиваме карактерно на добар продуктивен начин.Тоа исто важи и за пријатели. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Drugata polovina ne treba da bide kako mene...ista..mislam deka taka ne bi opstanale...drugata polovina treba da bide toa sto ni nedostasuva nas...taka ke bideme edno celo...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..moe dete ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
taman rabota! dva klona, tesko da bidat zaedno podolgo vreme.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Koj saka da najde nekoj koj e ist kako nego?
Pa vekje sekoj samiot so sebe si e so ist kako nego! Zarem potrebni se trojca ili chetvorica isti kako nego za da bide neshto podrugo??? Potreben e nekoj razlichen, onoa sto ne sme nie, onoa sto ni nedostasuva nam, za da bideme kompletirani od nekoj drug. ![]() I ako toa go napravime so potpolen pochit i respekt kon toj drugiot i go ostavime zasekogash da bide tokmu onakov kakov sto e, bez nikakva namera da go menuvame kako sto bi posakuvale nie, togash kje mozheme da gi ochekuvame plodovite od prekrasnoto druzhenje so ushte edna bozhenstvena kreacija. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |