|
Аднан Бабајиќ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јануари.2009 во 08:52 |
sto mislite za novata ''zdvezda'' na UNIVERSAL?
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" zvezda " so tendencija da stane METEORIT
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten "selska faca" mi ima....
mozi si e arno deteto, ama za da bide zvezdaaaa...lelelele kolku mu treba
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ќе го биде...ке го изделкаат...ако не,секогаш му остануваат кафаните низ Босна
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ibarska magistrala , GARANT
Изменето од miroslav_g8 - 08.Јануари.2009 во 13:39 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj Babaik, covece
pa toj e samo za sevdalinki
ja neznam sto voopsto ke pravi univerzal
vsusnost ke ja imaat naj teskata zadaca do sega
|
|
apce
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze samo voda da mu nosi na nashiot Aleksandar...ali toa e seljacite se vodstvo
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vnimavaj sto pisuvas ...... ne mesaj politika i muzika
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zalost na site nas Adnan si se izjasnil vo edno intervju deka ke pee samo pop..aaa?? [:-&]
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе тој си победи и ќе си сними албум и ќе си направи парички,во неговата Босна си го сакаат и доволно ќе му биде.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАР Е ТОЛКУ ВРЕДЕН ЗА КОМЕНТАРИ???
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога зборувате за Аднан зборувајте што сакате само не мешајте национална припадност.......демек босанец ваков-онаков....
Па штоако е босанец, тоа ниту му додава, ниту му одзема од квалитетот/неквалитетот за сценски изведувач.... И Вукашин беше босанец, па ај спореди ги ако можеш?????? |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vukasin e srbin
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оооо, да бе...заборавив...........Ама живее у Босна......... |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |