![]() |
|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 13> |
Автор | |
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Септември.2008 во 22:53 |
Способен сум, ама не за пари, зошто не сакам за пари да убијам некој. Би убил само ако се чепне со некој од моето семејство.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Море ја се дерам по моите мува или комарец коа ке утепат а не па чоек. Нема шанси! Јас не памтам мува да сум утепала...фино лепо ако ми смета ке се размафтам со пешкирот и ке си излезе....да можам ке пазам и мравка да не згазнам....
П.С. Не треба да ми кажете дека сум забегана-тоа одамна го знам |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Kako budistickite svestenici si. Kade odat pred niv si metaat i na ustata si stavaat marami za da ne zgaznat nesto ili goltnat nesto. Изменето од neo_wmaster - 02.Септември.2008 во 22:58 |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,....oko nema da mi trepne,...ako zasluzi,...."objektot"l!
![]() Изменето од brza - 02.Септември.2008 во 23:00 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
по моето мало истражување Будизмот воопшто не ми остави впечаток....
можеби во мојата вера го нема ова и можеби е дозволено да газам мравки и комарци да тепам..но се работи за свое сопствено мислење.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
teshko mi e i pajak da otepam,epten ako moram-togash... a za zivotince nekoe ich da ne praam muabet, nemam takva dusha, premnogu mi e zal, i za glushec mi e zal ako go otepa nekoj, abe za se mi e zal
![]() a za chovek ich nema potreba da komentiram! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sigurno sum...koga bi padnala vo samrachna sostojba.Pri zdrava svest NE!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Jas sum ubiec na razumot zosto sigurno ne bi i dozvolil na nea da ostane so mene
|
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Ne bi bila sposobna-jas na zivotince malo se potresuvam a kamoli covek...kako mala u depresija bev zatoa sto papagalot sme go zaboravile na terasa t.e na sonce pa umrel, a za covek ubivanje...daleku e toa od mene
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa,...da vidish,...i mene mi beshe zal ,..koga mi "otide" zelcheto,
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
никогаш не би го сторила тоа! никогаш, и колку да сум огорчена не се осмелувам да направам таква лудост, јас верувам во Господ Бог, и не мислам да ја прекршам божјата заповед,тоа е грев и се казнува!
|
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pisuvajte sto sakate, no mislam deka sekoja osoba bi bila vo sostojba da ubie nekoj!
![]() iskreno kazuvam deka nikogas ne sum imala takva pomisla, no za mojot angel spremna bi bila i covek da ubijam. Pa posle mene neka mi sudat.... i sudot i gospod
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Vaka sega, ako nie sme sozdadeni po pat na Evolucija, a Evolucijata veli deka sme sozdadeni od zivotni (covekolik majmun), a site zivotni imaat ubistven instinkt togas i nie sme vo sostojba da ubieme zosto sme zivotni. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |