![]() |
|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | ||
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Август.2008 во 20:42 |
|
па не верувам али повеќето се растажувате на романси или некои други жанрови! сте заплакале ли на некој филм? кој филм беше тоа и зошто?
|
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ko bev mal go gledav fredi kruger i pocnav da placam od strav....ne mojf da spija posle...
![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
sigurno imam plakano, ama ne na nekoj romantichen film...bljak...
a ne mi teknuva sea na koj film e bilo... ![]() |
||
![]() |
||
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Пред мн мн години, кога го вадев првото запче (мислам дека бев 1 одделение) го гледав ТИТАНИК по незнам мислам дека беше 10000 пат, и бидејчи ме болеше забот а и тонењето на бродот ми беше доста жално, почнав да плачам како нездрав... Моите дома слатко се изнасмејаа, а брат ми долго време им викаше на луѓето дека ми фали заб пошо сум го скршил од нервоза кога умреа толку луѓе у филмот...
![]() |
||
![]() |
||
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
|
и јас на Титаник имам плачено доста!
![]() |
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Да. Тоа беше на филмот "Прошетка за паметење" (A walk to remember). Сите што го гледавме просолзивме. Тешко се наоѓа овој филм по дивидитекиве, сепак доколку на некој му се плаче и доколку инсистира, можам да му го позајмам
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
|
na CALIMERO,
prosto , ne mozam da se, vozdrzam! ![]() |
||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Секако сум си плачка, па кога доаѓа збор за филм не ми е никаков проблем да се расплачам и на најмалата патетика
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
Ауууу, уше прашуваш!
Последно беше вчера кога го гледав "A walk to remember"(2002) ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Каква коинциденција ха?
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
Неможе баш да се каже коинциденција,сигурна сум дека кој го гледал заплакал на овој фил....срцекршачки е.............
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
мислам дека филмот се викаше Легенда за Есента или така нешто
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gladius ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Да заборавив и да кажам дека мн ме растажи Autumn in New York....Многу тажен филм...сигурно го имате гледано...
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Есен во Њујорк... стварно преубав филм
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |