|
Причина поради која би се откажале од љуб |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јуни.2008 во 13:45 |
Postoi li nesto sto bi ve nateralo da go napustite sakaniot/sakanata i pokraj toa sto bi vi bilo premnogu tesko?Ima li nekoja takva pricina sto ke ve natera da se izborite so sebesi i da si zaminete od ljubovta...Cesto toa mi izgleda na kukavichlak,no ne mora da e sekogas taka
Ima precki kako razlicna veroispoved,preselba vo druga zemja...no ponekogas i takvi mizerni kako mislenjeto i pritisocite od okolinata... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене се случило тоа, но не било ни вероисповед (зашто не забегувам од мојата вера) ниту пак преселба во прашање...туку сосема друго нешто.....А знаејки дека јас сум човек кој се бори само ако му е дозволено тоа, се откажав, зашто немав подршка. Не ми беше битно дали го сакам......
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред двоумење сум, дали да се откажам од мојата најголема љубов до сега.... немам сила за тоа.... иако знам дека после можеби ќе ми биде подобро.... не можам така лесно да заборавам дека го сакам, и дека познавајќи се себеси, би го сакала најмалку уште 4-5 месеци... најмалку...
храброст за тој чекор, ми даваат сите солзи кои што сум ги проплакала, и сите нервози кои сум ги имала.... и со радост се присетувам на времето кога бев сама и независна..... ама и ми се појавува некаква носталгија ако тој, не е до мене.... сепак.... го сакам..... ама едно е да се каже а друго е да се направи.... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што и да се одлучиш гледај да ги средиш емоциите во поскоро време, затоа што како што минува времето така потешко е да се одлучиш на таков чекор. Не дека неговите недостатоци ќе исчезнат туку стануваш поповрзана и се навикнуваш да го имаш и него во твоето секојдневие. Верувај знам, има некои работи што навистина ми пречат и по три години, мислата за прекинување секогаш ми се вртела низ глава, но со текот на времето почнуваш да ја игнорираш а тоа е многу лошо... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledam pricina zosto ne bi se otkazala od ljubovta dokolku ne mi e vozvratena i dokolku moite zelbi se nevazni za doticnata osoba..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e clen na druga partija
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............pricini moze da ima milion...............no odlukata da ja doneses e mnogu ama navistina mnogu tesko.................taka da -bi se otkazala od ljubovta dokolku ne me ceni kako licnost,,,,,ne me saka so ist intenzitet kako i jas nego,,,i ako laze i me izneveruva.................samo poradi toa.............
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKo grci na spienje mnogu glasno i ako mi zema od moite masinki za bricenje
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e toa podobro za licnosta koja ja sakas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sebe si najvise se sakame
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neverstvo
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edinstvena pricina - devojkite kako fragola,bluprayer i Biserna devojka
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima ima mnogu pricini, ustvari malce pricini ima da ostanes so nekogo (sala) no mislam deka vo edna vrska treba mnogu raboti da bidat pogodeni za da ostanes zaedno i da ne se razdelis radi tie sto ti smeetat.... IDEALEN partner/ka ne postoi
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира нешто... а мислењето на родителите? Би било ли тоа доволна причина за прекин на врската Мислам нивното неодобрување
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |