|
Една од болестите на 21-от век:ДЕБЕЛИНАТА!!! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Мај.2008 во 14:36 |
|
|
||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozeme da ja pobedime ako prvo se naucime da jademe so stomak a ne so oci i mozok.koga ti e najslatko stani.Mene mi uspeva i toa dobro , ama zatoa vo familija site ja imaat zakaceno taa bolest od malo do golemo velat takva ni bila semkata , koj znae!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neam ja problem so debelina
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И немам баш проблеми ама не затоа што се хранам правилно или којзнае колку здраво, туку затоа што се движам и вежбам.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја се здраво се хранам и веган сум и пак на крај се нешо ми фали
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mnogu jadam i pak sum slabicka.....megjutoa se hranam zdravo,przena hrana nikako i blago ne jadam nesto mnogu,mnogu!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... definitivno poleka stanuvame debela nacija... po ucilishtata... sekoja godina se zapishuvaat decinja so poremetuvanje vo ishranata... odnosno doagaat se podebelki decinjata... tragicno e shto imaat mnogu malku fizicki napor... vo ucilishte se opfateni 10-12 casa... a potoa na k*rsevi po stranski jazici... i na kraj doma pred kompjuter... zalosno e shto retko mozesh na ulica da vidish deca da igraat narodna topka... fudbal...
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
primetuvam ova decava site se so meshinja tolkavi na napred, ja koa bev malcechka nemashe tolku debeli deca, ama nie po cel den trchevme pred zgrada i jadevme domashno prigotvena hrana, a ovie deneshnive deca ziveat od pici, tostovi, sendvichi i gazirani sokovi. i plus sedat pred komp po cel den
mnogu od decava sho gi znam, komshii, rodnini, koi se tinedzeri voopshto ne jadat nikakvi salati, nikakov zelenchuk, a i ovoshje epteeen retko konzumiraat, epten nezdravo se hranat. a shto e postrashno nivnite roditeli nishto ne prevzemaat za da vlijaat na deteto da se hrani pozdravo... i jas neshto ne sum mnogu cvekje za mirisanje koga se raboti za zdrava ishrana, jadam dosta przena hrana shto ne e ich ubavo ama ete... nemam problemi so tezina ama ke imam so zdravje ako prodolzam vaka... roditelite treba da go nauchat deteto od malo kako pravilno da se hrani za toa da mu stane navika za cel zivot i taka nema da ima problemi so tezinata i so zdravjeto. a debelinata zavisi i od genite, ne samo od hranata. |
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nitu jas |
||
|
||
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas kako strucn lice vo taa oblast ke se potrudam kolku sto mozam da go namalam rizkot od dekbelina kaj decinjata, barem so tie so koi sto ke rabotam ili im predavam...
fakt e, i mora da se znae deka decata ne se vinovni poradi toa, deca kako deca sakaat se da kasnat se da probat...nie sme tie sto treba da obrneme poveke vnimanie na toa sto tie jadati kolku i kakvi aktivnosti imaat vo tekot na denot |
||
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekako u posledno vreme se debeli luge srekavame na ulicive kaj nas..mladite generacii imaat mnogu losa navika da sedat pred kompjuter po cel den,da pijat Coca Cola,i da ne vezbaat voopsto..Ne se lisuvajte od nisto,jadete se umereno,ama posle potrosete go toa i ke bidete em viti em zdravi..mislam deka e toa najdobar recept..
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno!..
Jas eve dodeka si ziveev u XX vek si bev slabicka...
Otkako se preseliv u XXI nekako poveke sum nakaj debelite!..
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,...kolku povekje?,....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |