|
Вистина |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:27 |
Дали мислете дека постојат разни видови на вистини или е тоа всушност една , непроменлива ?
хммммм, уште нешто: имам слушнато термини" гола вистина" и "цела вистина" ....епа која е подобра ? |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полувистината е најдобра кога не можеш нити да излажеш нити да кажеш вистина
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже не те разбирам
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
всушност постои една вистина нормално, ама мислиме дека има повеќе кога кажуваме полувистини сега и ја не знам што кажав |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistina e sekogas ona sto go izbegnuvame
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една е вистината но само се гледа од различни агли поради различни причини
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Клетва за вистина:
АКО ЛАЖАМ, ТИЕ ОЧИ ШТО МЕ ГЛЕДААТ, ДА ОСЛЕПАТ, ДА ДАДЕ ГОСПОД. ПАРАФРАЗА НА СТИХ ОД ј.ј. ЗМАЈ. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зБУНЕТ, АЈ БЕГАЈ, ОВА Е КОШМАРЕН СОН, А СОНОТ НЕ Е ВИСТИНА. |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke i potrazam da mi dae toa e nadezna iluzija, no davanjeto ili nedavanjeto...e toa e vistina...gorcliva ili slatka...u stvari sekogas e gorka zosto i da dae pokasno ke ja razberam statistikata na verojatnosta na davanje t.e. deka ne mi e dadeno tek taka...kao u kafana...nie na masa, a ti na kasa...posleden si...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da e vistina..a kakva toa aj ne se zamarajte..bar nekakva neka e,u sekoj slucaj podobra e poluvistina otkolku laga..
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не постои само една вистина. Вистината никогаш нема да биде точно предадена на оној што ја слуша, тој секогаш ќе створи различна слика во глава, блиска до оригиналната, но никогаш иста. Постојат онолку вистини, колку што има слушатели односно перцептори.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А КАЈ ГИ КЛАВАШ ПОШТАРИТЕ НА ВИСТИНАТА. зА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ ВИСТИНАТА ТРЕБА ДА ИМА И ПОШТАР, ОДНОСНО ПРЕЗЕНТЕР.
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА КЕ СЕ ПОТСЕТИТЕ ДЕКА ЈА ЗБОРУВАТЕ ВИСТИНА,А ТАА Е БОЛНА,КАКО СЕ ЧУВСТВУВАТЕ?
ЈАС Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:48 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |