![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 89> |
Автор | |||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Февруари.2008 во 20:38 |
||
Ме интересира што мислите за типувањево? Ќе влези или не?
![]() ![]() Почетник сум па сакам да знам дали ме бидува или не ![]() Bayern München - Aberdeen (1) Lyon - Manchester Utd. (2) Celtic - Barcelona (2) Arsenal - Milan (2) Изменето од luckyboy - 19.Февруари.2008 во 20:46 |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
![]() ![]() Изменето од BlackDevil - 07.Март.2010 во 23:41 |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
и јас мислам така 80% ке да се арсенал
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
||
epa ko taka na edno ce pisam vaka na drugo arsenal 1 i ce bidi neso si vikam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
jas tipuvavav vecerva na Arsenal i Lyon
|
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
Op izgubeno livce.Nisto od zlatnata ripka. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
abe bez dusa igraa be so e ova lele
![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
prijatele kako izlegoa vecerva site utakmici od Liga na Sampionite? |
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
Loso brat Arsenal 0:0 a lion,dur gledav tepase.Dobi ili da ja vikame ripkava. |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Arsenal - Milan 0:0 Lyon - Mancester 1:1 Fenerbahce - sevilla 3:2 seltic - FC Barca 2:3 |
|||
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
a kako ocekuvavte da igra milan so takov razmrdan sostav?pato maksimalno se stedese,pa deteto do vcera bese povredeno!!!a i arsenal ne e slaba ekipa, da mozat tuku taka da igraat!!
so ogled na momentalnata sostojba na cel tim,jas sum prezadovolna od igrata na milan!!ne odea strikno kon pobeda,igraa pozatvoreno i se branea, a kako sto vidovte i odbranata i golmanot na milan funkcioniraa besprekorno i se zasluzni za ovoj povolen rezultat,koga veke doma go igrame revansot!!ne plukajte po momcite,odlicni bea..
btw,jas ja igrav od 0-2 gola,a na drugo livce X2 ![]() Изменето од blackeye - 21.Февруари.2008 во 18:37 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
ne znam vo koja kladilnica si ti....
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |