|
Најсекси водителка или презентерка на ТВ |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | ||
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Март.2008 во 21:55 |
|
За мене лично,најсекси,најсимпатична и најомилена е МЕЛИТА РАКИЌЕВИЌ,водителката на емисијата за домашни миленичиња Би сакал да ги видам и вашите размислувања!
По се изгледа,моето прашање не било доформулирано.Мислев на нашите,а не на странските водителки.======== Изменето од ванчо-2006 - 18.Март.2008 во 21:23 |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,....mirna maras,...na htv,................go udaviv vekje so nea!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno najsexsi dama e Tatijana Stojanovsaka A1
|
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvar na vkus :melita prvo e so govorna mana a za stilot na oblekuvanje da ne zboruvam kako novogodisna elka e a kako biznismen so zivotincinja ?mi prodade macka so zdravstnena kniska mesto pedigre -i istoto go cekam poveke od 5 godini. |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tesko e da se kaze za kaj nas..a ako sakate da vi nabrojam nekoi od italijanskite voditelki,pa videte so e sexy voditelka(samo ne im gi znam iminjata)..toa ti se voditelki koi se grizat za sebe za svojot izgled
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vedrana od meteo na kanal 5
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lila
|
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nemam kako se vika.mislam deka ja vodi onaja emisijana za vencavki vo belo misla deka bese.
Strasna e ima telo bomba.nafaca zakon.Se samo cickitemi se vrtat vo glata abe zakon pa koj so saka neka reci |
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm..... ja mislam deka "naj dobra p**ka" megju voditelkite e bojan 13 [:-&] !!!
|
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми текнува на ниедна во моментов Зар е могуче да немам фејворит? |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се мислев која да ја посочам, а откако го прочитав постов, се сетив!! Така е, точно таа водителка е бомба, нема што, ама незнам како се вика и јас!!1 |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jasminka Anevska, Mina (eks daj pobrzaj sega vodi neso na telma),I voditelkata na Bez Pardon na Mtv,neznam kako se vika tie tri !!!!odma gi zimam za mene :)
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KUKOC7 kaj si ti, Sonce? Long time no see
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојката се вика...Марија Стојниќ.................
|
||
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |