|
Јас сум од Титов Велес |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Февруари.2008 во 20:15 |
дали го имате гледано филмов и дали вреди да се гледа ?
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum go gledala i zatoa ne znam dali vredi da se gleda
Изменето од girl15 - 10.Март.2008 во 22:48 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poglednete-sekako!!!!!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Licno go nemam gledano,ama eden drugar bil na premierata i mi kaza deka bil epten dosaden cela sala zaspala..sea se e do vkusovite moze na nekoj ke mu se dopadne
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Filmot e umetnicki.Imase mnogu negativni komentari,ama mislam deka mnogu od lugeto ocekuvaa da gledaat amerikanska limonatka,pa se razocaraa.Jas go gledav filmot i ne bese nisto poinakov od ona sto go ocekuvav od makedonski film.Uste edna covecka sudbina.
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopadna.....na nekoj melanholicen nacin
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чиста 10
Изменето од realna - 18.Март.2008 во 00:08 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas go poglednav i iskreno koga zavrsi filmot ..............mene mi se povrakase.............mislam tolku se nabiv nekako so negativna energija sto mislev deka mene mi se ima sluceno takvo nesto............brrrrrrrr
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кај да го најдам на нет?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neprijaten film... ima nekoi interesni poenti i ubava fotografija,... ama ima i dosta gadosti i opsta depresivna atmosfera.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да го гледам,... а тогаш кога го даваа во велес,... не стасав да отидам,... иначе,... сите од помладите што биле да го гледаат,... велат ,,досаден, заморен депресивен,, а пак баба ми е восхитена,.... вели многу добар филм,... само треба да се разбере,... Изменето од la fille - 13.Март.2008 во 10:25 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филмот го најaвија дека ќе ја прошета републикава и ќе можат сите да го погледнат. Последно како што знам бил во Охрид.
Со нетрпение го очекувам, само да дојде и за во прв ред купувам карта . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи колку млади...ако прашаш некои пример на наша возраст,не верувам дека ке ти дадат солиден одговор |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една информација за реална-Јас сум од Титов Велес во понеделник и вторник е во домот на култура во Прилеп.Значи...ајт по карта
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |