|
Нибиру - X planet |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Февруари.2008 во 22:39 |
Дали сте чуле за планетата Нибиру, или така наречената Х планета, и за тоа што не очекува кога таа планета ќе навлезе во нашиот сончев систем?
Ќе ви постирам еден линк каде што можете да видите и да прочитате за оваа ужасна работа што би требало да и се случи на нашата планета и на човештвото. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го видов клипот
епа здравје ако така ни било пишано |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е стварно језива ствар..... Нели?
Како и да е, времето ќе покаже.... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма што сака нека се случи, ама пред тоа тебе да те видам у живо , па после на раат ке сум
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum 4ula,ama i mozi da se 4ue,bidejki se otkrivat novi planeti
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ме видиш бе лепото........ Ела за МКД, и ќе ме видиш...... |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno......istovremeno moze i da predizvika strav od bliskata idnina.....megjutoa, mene licno, seto ova poveke mi nalikuva na dobra mesavina od sumerska mitologija (ne slucajno imeto na dvanaesetata Planeta e Nibiru, bidejki spored sumerskata mitologija tamu zive Anuk, BTW Sumercite bile izvonredni astronomi i uste vo toa vreme imale poznavanje na planetite od sonceviot sistem), malku astonomnija, neizbeznite NASA i nivnite golemi tajni i sekako za da bide poubedlivo, kulminacijata ja dostignuva so opisi od bibliskata apokalipsa i seto toa vo soglasnost so amerikanskiot recept za masspanika.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_%28hypothetical_planet%29
ова е само хипотетски, демек може да биде, ама најверојатно, нема да биде. ХИПОТЕТСКИ! немојте да наседнувате на луѓе кои сакаат да заблудуваат за да користат во матно. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto i prethodno iskomentirav, apokalipticno...... no iskreno ne veruvam voopsto vo najnoviot "mit" za Nubiru, osobeno poradi predvidenive apokalipticni nastani. Samo seenje strav i panika.......no, ako e krajot, kako voopsto moze da si pomogneme? Kakva korist ako seto ova go znaeme, da sedime i da go cekame denot na apoklipsata? Nikako........no sepak dokolku seto ova e mozno, poveke mi se dopagja i poprifatliva mi e spekulacijata deka Niburu e onaa Zvezdata nad Vitleem, a apokalipticnive predviduvanja neka bidat onie od Otkrovenieto.....taka barem mi e polesno......pooptimisticki mi zvuci
Изменето од moira - 08.Февруари.2008 во 03:47 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква тема поставив на вероисповед и таму можете да прочитате интересни коментари од Сенсеи и Евангелос (мислам дека е под наслов За судниот ден)... Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2008 во 09:05 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се верува
|
|
avramoskislave
Група Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://astronomija.com.mk/vest.asp?id=1431
Еве и линк каде се демантира Нибиру. Човеков доста со факти зборува јас мислам. |
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |