|
Каква козметика користите во моментот |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Декември.2007 во 04:17 |
||
Каква козметика
користите во моментот (или која ви е омилена). 1. млеко за чистење, тоник 2. крем за лице 3. крем за околу очи 4. крем за раце 5. течна пудра 6. пудра во прав 7. руж 8. маскара 9. сенки 10. кармин, сјај 11. моливчиња за очи 12. лосион за тело 13. антицелулитни препарати 14. лак за нокти 15. стик/антиперспирант 16. шампон 17. паста за заби 18. парфем 19. друго... Изменето од Miriam - 29.Декември.2007 во 04:28 |
|||
Try again. Fail again. Fail better.
|
|||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. млеко за чистење, тоник – Vichy Normaderm, Garnier (Nutri-Pure Scrub)
2. крем за лице – Vichy Oligo 25 и Vichy Normaderm 3. крем за околу очи – Vichy Thermal Fix Yeux 4. крем за раце – Nivea – во сино кутивче, ама не класичниот туку нов 5. течна пудра – не користам 6. пудра во прав – не користам 7. руж - Revlon 8. маскара –Loreal Lash Architect (ама треба да ја сменам, ме печат очите) 9. сенки – не користам 10. кармин, сјај – разни балсами за усни и неколку Лореал сјаеви (така ли е множина?) 11. моливчиња за очи – неколку различни 12. лосион за тело – Nivea, Palmers 13. антицелулитни препарати – Nivea, Loreal, Dove (ги немам сите во моментот, ама кога како ќе дојде) 14. лак за нокти – Revlon – само два лака имам 15. стик/антиперспирант – Rexona 16. шампон – Matrix Biolage, Loreal Texture, Garnier 17. паста за заби – Tom of Maine 18. парфем – Light Blue, Lanvin, J Lo Glow 19. друго – многу ми беа убави Дева млекото и лосион за лице, ама тука ги нема. Имам уште едно резерва донесено од Скопје од Зелен пазар:) Уфф се изморив - три пати истрчав до WC да проверам што имам |
|||
Try again. Fail again. Fail better.
|
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dekorativa-sve od Loreal, a od preparativa Dalton so kavijar.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Biserna_Devojka - 14.Февруари.2008 во 22:03 |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
avon, loreal i dove
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моментално го користам гелот и маската( 2 во 1) од Неутрогена и многу ми се допаѓа... штета што овде го нема
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
monuskaaaa pa kaj si devojko
|
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
17. паста за заби
|
|||
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nivea
|
|||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eclat jeunesse -dnevna i nokna i antirid od istata kolekcija za mazi , parfem sekogas blue dream od vers. ili angels ili job crven a zenava isklucivo sperma posle sex veli tuka svrsi mi nalice i se razmackuva so nea po lice ja ostava da i se isusi na lice i se mie -a da ja vidite ima lice kako 17godisna -priroden antirid
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А да пробаш и ти малку со нејзините “медовини“, хахаха, може и твоето лице ќе блесне, зашто да купуваш толку скапи препарати со конзерванси и хемии... Абе знаев дека водолиите се малку, хм, необични...ама ти...ко од астролошка енциклопедија да излезе. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..nivea i jas.............za tusiranje onaa od kasmir sto mirisa.............mmmmmmmmm lepota.............
|
|||
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
My dear, zosto ko od astroloshka enciklopedija, pa jas so kremive postar sum od nea a izgledam pomlado , a kamo li da stavav od nejzinite sokovi , togas ke ja obvinea za pedofilija:))) |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахаха, абе уживај си ти, а штом и нејзе и прија мевлемот-нека продолжи. Во име на убавината-се е дозволено. А она за водолиите, па навистина се помалку ексцентрични,секогаш понапред од своите современици, револуционерни по малку, и сето тоа дава впечаток дека се необични. Само фурај... Ај, може вечер и јас од мевлемот ќе пробам маска, ѓоа, годините ми врват |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |