|
Кој тоа си игра со животите на пациентите |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Декември.2007 во 21:01 |
Слушајќи ја оваа вест денес...искрено бев запрепастен и од самата помисла ...се што можело да им се случи на недолжните пациенти таму..во клиниката Филип Втори..поточно во делот на Војната Болница...доделена на хирургот од светски глас , а ете сеуште непризнаен од (дел од) Македонија..господинот Жан Митрев.
Иако печатот за ова нема никакви информации...тие се презентирани на Канал 5 телевизијата..повеќе овде...
Дали ..со „ова„ некој тука сака да го натера хирургот..да ја напушти Македонија занавек ???!!!.
Изменето од novace - 28.Декември.2007 во 21:02 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
He he he kolku im bese ubavo da si odat vo stranstvo...da si se goamiti operiraat pa fondot da im priznae operaciii...lecenje. Sega nema takvi eksk*rzii na mozokot. Imame specijalist koj obicnite smrtnici go blagosinjaat, a bogatash*te go bojkotiraat...kolegite go miniraat...ubavo im beshe drzavata da gi plaka a pacientite da gi nafatiraat...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonski sindrom, kaj nas ocigledno samo sljamot moze da viree
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не ја разбирам државава.Па добро како може да снема струја во една болница како што е воената болница а човечки животи се во прашање...
Да не си играло некое дете со осигурувачите.. Пали-Гаси Ништо чудно утре и тоа да го искористат како оправдување.Чим почна да снемува струја по болнициве така да и тоа не би требало утре да не чуди(ако не снајде такво нешто де ) :) Изменето од Vladimir88 - 29.Декември.2007 во 00:22 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ,kazale neli,deka chachkale nekoj transformator!,....shto samo neshto fantazirate,...kako i za se drugo,..barem,...povekjeto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Anuskan
Нов член Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok cackale transformatori. Demek slucajno bilo, ali zaso slucajno ne se uklucil back-up sistem, mora takvo nesto da ima u bolnica (mislam na vesti kazaa deka ima ama zaso ni toj ne rabotel).
Zan Mitrev nadvor od nasava drzava go pocituvaat, i nie obicnite gragani go pocituvame, ama nekoi politicari i "biznismeni" i glavnite na Voena ne bash. Go napagale i ke go napagaat od cista ljubomora. Covekot si e dobar, go biva, si ima em dobar biznis, em spasuva luge. Изменето од Anuskan - 29.Декември.2007 во 02:19 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako slucajno koga kazaa deka bilo namerno, samiot Utkovski si kaza , redovna procedura.... toa sto na lugje im zavisat zivotite ne im e ni galje....
sekogas treba nesto da se izgubi, pa da se osoznaat negovite vrednosti... |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neodgovornost na Vladata, i progleduvanje niz prsti, bidejki so zakonska regulativa sekoja bonica treba da ima svoi agregati za proizvodstvo i skladiranje na elektricna energija, vo slucaj na pad na vkupniot energetski sistem.
Kako mozese voopsto da se odobri taa privatna klinika da proraboti ako ne ispolnuva osnovni standardi vo tie bezbednostni oblasti, koga se raboti za medicinski ustanovi? |
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj e ja snosi odgovornosta za slucajot moze da se vidi odma i so golema preciznost a toa e doktor zan mitrev bidejci on bil izvesten pred mesec dena deka sklopkata visoko naponska koja gi povrzuva mrezata agregtot i bolnicata treba da se smeni i poradi toa toj ne smeel da prima novi pacienta vo dadeniot period sosto negovoto oddelenie ke bide potpolno prazno za vreme na servisitjneto na sklopkata
inaku ne mu lici na doktor so takva repitucija da glumi pred celata javnost deka e vo pravo obvinuvajci ja vladata za incidentot |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mavnete gi doktorot i Utkovski...mislete na onie kutri shto si platija...a ke gi umrea za da dokazat koj e kriv-prav...bruka
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zan Mitrev e covek koj treba da si go zadrdzime ovde...
i ne treba nikoj da mu pravi sopki...zatoa shto mnogu lesno
moze da si zamine...a nie shto dobivame so toa ???
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ја претера ја претера. Жан Митрев само прави сцени. Не постои воена институција каде нема генератори- агрегати кои одма се уклучуваат и ја даваат потребната струја. Треба да се повика на одговорност. Изменето од orlov - 31.Декември.2007 во 18:18 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Каде ти виде ..дека јас ја претерав..почитуван колега?
-И треба да прави Сцени..почитуваниот светски ..но не и Македонски хирург..господинот Жан Митрев..
-Овде станува збор за настанат ХАОС во Воената Болница ....каде немало струја повеќе часови ...ниту од мрежата ниту пак од агрегатите..иако сите велат оти ги имало..повеќе и од потребното.
НО НЕ РАБОТЕЛЕ..тоа е поентата..кога им биле неопходни на тазе оперираните но и тие кои биле на рехабилитација таму..
-Не кажа само ...кој се треба да се повика на одговорност
пс
Ваков индолентен однос кон проблемот..сигурно не би искажал.. ако би..недај боже ... имал некој свој близок таму.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka
jas kje kazam i ako kje bidam kritikuvan zan mitrev ja pravi svoja klinika zan mitrev gi pimil na lekuvanje pacientite zan mitrev kje si naplati za toa zan mitrev odgovara za site nivni zivoti zgodi i nezgodi zan mitrev e odgovoren za nivna bezbednost zan mitrev mora da go znae seto toa- koga saka da si pravi svoja klinika e sega.. zan mitrev neka mu misli kako da si ja napravi neka tuzi kogo saka.. negovo pravo no pravo na site gradjani e da go tuzat nego ako vo negova NEGOVA klinika se slucat SRANJA Изменето од anakin - 30.Декември.2007 во 13:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |