|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | |||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Декември.2007 во 23:58 |
||
Mnogu cesto znaeme da izlezeme nadvor od dadena tema i istata da ja napravime partal so bezbroj repliki koi se "off topic"..... Ova e tema kade moze da se prodolzat site repliki koi ke izlezat od kontrola (bez da bidat izbrisani)..... I bidejki jas sum majstor za "off topic" repliki mi trebase nesto vakvo a veruvam i na mnogu drugi clenovi
Изменето од blueprayer - 23.Декември.2007 во 00:00 |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум прв за препукување, ама нема со кого.
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
браво мила вака помалце к еве бришам..и кога сака некој да излезе надвор од тема нека употреби дојди во препуцавање и тука крш нека прави до утре ако сака
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj jas ke gi pocnam bitkite na ova mora da se replicira :
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj spomna pukanje ??
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЛЕЛЕЕЕЕЕ лејди ма кило текст стави....
|
|||
|
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vidi vaka Well.....Bidejki mnogu begam off topic eve mi tema kaj sto mozam da pisuvam se sto sakam . Edna rabota treba da znaes , malku se tie sto lecat kopleksi na forumov a vo princip sekoj si go kazuva svoeto mislenje - prifati go faktot deka ne si sekogas ti vo pravo . Jas veke sum vistinskata osoba za nekoj i toa e dokazano i pokazano tamu kaj sto treba da se pokaze .
Odgovorot za tocka cetiri: Ne letaj visoko mozes da padnes, ako ne se slozuvam so nekogo jas repliciram taka da ne si prviot koj dobil poveke repliki od mene vo eden ist den....i veruvaj toa ne e zatoa sto me interesiras pa sakam da ti go svrtam vnimanieto...tuku zatoa st6o NE SE SLOZUVAM so tebe.
I za kraj mazite ne treba da se isti kako zenite vo ljubovta....zenata treba da si ostane zena a mazot maz.....rabotata e koj maz moze da ja safti zaljubenata zena ke ima ubav i sreken zivot (ama takov maz retko se naogja za zal).....a ljubomorata i posesivnosta zavisat od licnosta , dokazano e deka mazite se po ljubomorni od zenite koga se zaljubeni taka da i toa ne ti drzi voda.....
A i za toa deka sum stanala losa .....paaaaaaaaaa.....jas odsekogas sum samo ti ne si me znael
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I za kraj mazite ne treba da se isti kako zenite
vo ljubovta....zenata treba da si ostane zena a mazot maz.....rabotata
e koj maz moze da ja safti zaljubenata zena ke ima ubav i sreken zivot
(ama takov maz retko se naogja za zal).....a ljubomorata i posesivnosta
zavisat od licnosta , dokazano e deka mazite se po ljubomorni od zenite
koga se zaljubeni taka da i toa ne ti drzi voda.....-за ова рака ти давам
|
|||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=Lady Blue]
.....rabotata e koj maz moze da ja safti zaljubenata zena ke ima ubav i sreken zivot (ama takov maz retko se naogja za zal)..... .....paaaaaaaaaa.....jas odsekogas sum samo ti ne si me znael САКАШ И ЈАС ДА ТИ ЈА СЕФТОСАМ ТЕМАВА ...???АМА ,НЕМА ФАЈДЕ..СПИЕШ СЕГА....!!! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...yeah, yeah, whatever...
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=blueprayer] I za kraj mazite ne treba da se isti kako zenite
vo ljubovta....zenata treba da si ostane zena a mazot maz.....rabotata e koj maz moze da ja safti zaljubenata zena ke ima ubav i sreken zivot -[/QUOTE> zaboravi da kazes "i dolg zivot" (ama takov maz retko se naogja za zal) dali se naogja "retko" ili "cesto" zavisi kolku retko ili cesto go baras - ne pagja toj od nebo - treba da se bara! I toa hrabro - eve na primer sto ne ja prifatis pokanata od "Well" za da mu dokazes deka si realna ?Ako dobro go razbrav toj tebe te kani na sredba vo zivo kade sto ke mozete da si se poglednete vo oci dodeka razgovarate. Ke imas dobra moznost da doznaes dali i toj e eden od onie "retkite" sto gi razbira zaljubenite zeni... (.....a ljubomorata i posesivnosta zavisat od licnosta , dokazano e deka mazite se po ljubomorni od zenite - koga se zaljubeni taka da i toa ne ti drzi voda..... Koj go dokazal toa? Kakvi mu bile naucnite metodi za dokazuvanje? |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
види вака. ова значи е на лејди ама ај јас ке пробам да ти одговорам нешто прес таа да ти пише пошто си ми многу интересен тип. за тоа да одговори на well ке почнам. види они имаат сосема други сваќања барем по мене, а и сосема други страни фатиле. пример тој си е веке во брак. а тоа за средба они ке си се договорат дали сакаат и дали имаат време, а мене би ми било чудно членот да се крене од бел свет до мкд сам за едно кафе јас верувам дека well не разбира нас женските после вчерашниот моабет на мсн. имам добро мислење за него иако тука се препуцава и се прави мачо-верувам дека то а е обична глума и дека тој има добро срце веке посветено. а за тоа љубомората-кој е љобоморен повеке или помалку гледано статистички мислам дека сепак е еднакво САМО на различен начин е искажана... |
|||
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...blagodaram za ubavite zborovi za mene... http://www.youtube.com/watch?v=cJmghwq7k2I |
|||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lele, zar ostana bez tekst?!?!?!?!?!?
|
|||
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |