|
Britney - поп икона или ... |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Ноември.2007 во 15:43 |
Kako vi se dopaga Britney sega?Iskreno takva licnost mislam deka ne go zasluzuva vnimanieto na mediumite,neka oslabi malku,neka se odnesuva dostojno kako majka na dve deca a ne kako necivilizirana k---a!
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 17:00 |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Britney navistina ne zasluzuva vnimanie ama se vadi na pesnite nejzini kako sto se 'Gimme More'
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
britney e zrtva na popoularnosta. tocno deka e podebela , bez kondicija na javnite nastapi i sekako ima izgubeno od svoite tancerski sposobnosti. no seto toa za kratko vreme moze da se promeni i taa pak da bide vo forma.
megutoa taa e poveke vo pshihicka kriza i najverojatno vo depresija. se odnesuva premnogu nezrelo za majka na 2 mali deca i e licnost na koja pod itno i treba pomos !!! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neka mi padne, ke ja oslabam i izlecam...u prvo vreme ke nosi modrici, no vazan e celta
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem taka ke se resat rabotite ili poveke ke se vlosat??????????? ili ova samo taka go napisa/ |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto ke mi padne u ruki
|
|
natasa95
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e glupava za da se obide da se samoubie
|
|
nate
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе медиумиве стварно ја уништија.
Навистина за греота е. А има некои добри песни како што и е "Break the Ice", една од најновите. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле типот своевремено си се прослави благодарение на Бритни и клипов за неа. До ден денска кога го гледам/слушам се смеам до солзи. А Бритни е една обична и просечна певаљка, која ги доживеа своите 5 минути слава на американската поп-сцена и сега се бори за внимание (на погрешен начин). Leave Britney Spears alone! Right now! Изменето од doriangray - 21.Јули.2008 во 15:18 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде Омар, кажи нешто на темава
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au da, stvarno fali nesto od tebe... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaa temava kako prvo treba da go smeni imevo abe eden covek dobar zbor ne napisal!!! Aj ziti majka kaj samo 5 min slava koga taa go tresese cel svet i ostanaa mnooogu peni da se slusaat posle nervniot slom koj go dozivea... Taa ednas uspea ke uspee povtorno i pak ke bide so titulat BRITNEY THE QUEEN.....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |