![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 473> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da maja, beleg ja nema nesto
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Eh drustvo eve sum i vie mene mi nedostigate ![]() I jas mnogu sakam da se zapoznaam so site ama site od razni kraista aj vie sto se od skopje mozite. Pred edna nedela imase sobiranka na forumdzii vo BT od forumot kajgana i super bese , super ke bidi i od idividi da se soberime taka site ![]() |
|||
![]() |
|||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
||
zafircev
![]() |
|||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
postoi takov clen?
|
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
plavusa, mona liza, babbyblue, ivana_zi, delfin, natalija, snegulka, flipsi, kokolo, dana, hektor, alekta........ ehe....mnogu clenovi mi falat vo momentov....
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
||
![]() |
|||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|||
![]() |
|||
||
iiiiiiiiiii............lele mi tekna sea
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
![]() ![]() ![]() И ти многу ми фалеше |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Еве сум ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
||
mona liza i plavusa koga ke dojdete tuka da znaete deka mnogu ste mi falele
![]() ![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ХММММ
НЕ ДА МИ НЕДОСТИГА... НЕ ДА МИ ФАЛИ........ ЕПТЕН МИ Е МАКА ШТО Е ОТСУТНА .... АМА КОГА ЌЕ ДОЈДЕЕЕ.... ЌЕ ВИДИ ОНА......... ВАЛЕРИЈА ВРАЌАЈ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
KaLina i babyblue koga ke se uklucete na forumot da znaete deka mislam na vas
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
beleg
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
![]() ![]() |
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |