![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 922923924925926 931> |
Автор | |
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ја сакам нешто за смирување
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
fala,..ace....da si ziva ,..i ,...i ...i ....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
edno sise wiski i da se napram bure pijana pa da se smejam i da zaboravam na site problemi i obvrski
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bure?!,...fleka ke se naravish,...nema da moze da te ,..istrijat,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Мене сега татко ми ќе ми варе кафе, али може еден сок од киви за мене ако сака некој да даде.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
aj mene edno kafe ako moze nekoj da mi frli
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Ajmo hektore 20 густи сока 5 кока коли и 2 чаши обична вода и еве ти 10 денари појше не давам
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
за Нина1, голема да растеш ![]() Додека за сениорите во мојот круг ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
hektor nnije tu , turete si sami , se uste baram sankerka za rabota vo barot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Sakam golemo macchiato bez pena , sredi tamu personal |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
nema personal be srce
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ti sredimi edno macchiato jas ke rabotam mufte edno popladne:)
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
ве молам нешто за смирување ке пукнам!
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 922923924925926 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |