![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 566> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес малиот изеде пола свиња у сендвич и 5 декара нива салата....плус 7 декара нива компир
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
........На себе почувствував топлина од нов зрак.......
Блесна ново сонце во душава.......... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Денес... ќе биде вчера за 2-3 минути...
![]() |
|
![]() |
|
Денес ке си ги скратам маките со ова смрдливото во фрижидер па ако сакат и клоца нека ми удрат...ама не може веке да смрди
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Денес се надевам ке е ко вчера
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Denes podigam plata
![]() ![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
denes mi e super barem sega za sega
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Спиев 13 часа,сега се нервирам зошто во куќава на никого не му текнало да купи кафе!!!Не можам да си ги средам мислите од вчера!!!
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Станав во 7 и 15, се спремив, отидов на факс, не отидов на прво предавање, ми понудија да ме запишат како присутна, прифатив, среќна доручкував со другарка ми...Дојде време за друго предавање,убаво поминавме,поднаучивме нешто,дојде време за крај...го видов Давид
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес....за денес...доста беше......
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
некој и денес, изгледа не става на игнор
![]() како и да е торта ќе јадеме,ако не со нив сами ќе си ја поделиме ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Денес цел ден на спанка ме тераше...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |