|
АНКЕТИ и РЕЈТИНЗИ на политичарите и партиите |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alal da ti e. Se gleda deka dedoti e komunist ama ti ne si sigurno.
Tolku ste zaslepeni so rabotata na vmro dpmne i vladata so ne gledate deka :poradi niv i poradi sdsm i poradi dui i dpa i site drugi nesposobni vo ovaa drzava ne mozeme glava da digneme. Abe koj vi e kriv koga gi vrtite na vlast i koga ne znaete da glasate. Pa gledaj malku k-15 be druze. A sto vikas ti, da bese SDSM ke bese podobro a? Ne be druze ja ne veruvam vo toa. Mene site mi se isto gomno a znam deka tebe sdsm podobro ti mirisa od vmro zatoa sto koristis isti frazi kako da si na nekoja pres konferencija zastanat odma do Shekerinska. SO takov pogled kon svetot i idninata, uste dolgo vreme ke si cmaes a od druga strana opozicijata eden den ke bide pozicija a ti pak ke si cmaes. |
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полошо од комуњар е човек кој плука по се и сешто и вика ништо не чини.
Кога луѓето одат на избори гласаат за најдобро организираните, зошто сеуште немаат способности од типот на баба Ванѓа да знаат кого го бива а кого не. Ја бар од денешна перспектива во моментов од сите партии ВМРО-ДПМНЕ е најдобрата опција. Дај боже да имаме избор и на други прогресивни опции. Инаку 2002 гласав за ТМРО, но каде се денеска ? |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE RUSI KAKO KULA OD KARTI...A KOGA EDNA KE PADNE...VRAKANJE NAZAD NEMA...BAS E ZABAVNO DA SE GLEDA KAKO cRNI gRUJO KE SE PREPOTVA
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Југоносталгичару...фаќај си со време возот..оти да не ти замине за твојата (покојна) југославија и тамо мечтај си... Наскоро ...народотМакеоднски тамо ќе ги попрати и твоите собраќа по идеологија..комуњрска мислам...дека ја викаа. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова демек се надевате дека Гвујо со повеке од 36%популарност станува неатрактивен политичар.Па неможе да се смени Њутоновиот закон се знае дека прв на листите на најпопуларен политичар е Гвујо,но живејте и понартака во надеж можеби и нема да изумрат и последните комуњари,барем не годинаваНада последња умире
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OPAGJA I TOA GALOPIRACKI I NE DEKA NE MI E DRAGO ZA TOA |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ДА ОПАЃА, ТУКУ ПОНИРА КАКО ТОРПЕДИРАН БРОД, КАКО АВИОН БЕЗ КРИЛЈА ПАЃА,ПАЃА,ПАЃА...КОГА ЌЕ ТРАСНЕ ПАРЧЕ НЕМА ДА ОСТАНЕ.А НЕОКОМУЊАРЧИЊАТА ТАМАН СИ ГИ ГИ НАВИКНАА ГАЗЕНЦАТА НА МЕКИТЕ ФОТЕЛЈИ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...A BRE..ova vladava ko Ruskana podmornica k*rsk..otide nadole,gnjurna..i veke ne se pojavi na povrsinata |
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој ќе го замени, Шекеринска со 2% популарност ?
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СО РОЗЕВИТЕ ОЧИЛА МОЖЕБИ ГО ИЗМАМИЈА ВИДОТ НА НАРОДОТ, АМА
МИРИСОТ НА КАКАТО НЕ СЕ СОКРИВА СО НИВ. Изменето од majstorce62 - 08.Февруари.2008 во 14:26 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шекеринска 2% подршка од народот
Гвујо 36% подршка од народот Што паѓа и кој тоне? |
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe decki zaso se raduvate na toa sto opagal rejtingot na vmro. A dali mislite deka so toa opaga i vasiot rejting kako Makedonci a i rejtingot na drzavata vo celiot svet. Nemozad da razberam sto mu e na ovoj narod. Pa vie koga izleguvate nadvor vo grad se delite megu sebe na vmrovci i komunjari? ja skolku sto znam site zaedno ziveeme vo ovaa Makedonija i site treba da digame rejting i da gi kaznuvame nasite politicari. Vie ste se fatile za vmro i sdsm kako da igraat Juventus i Milan za nekoj kup na italija pa sega ke se ndmudruvame.
namesto da se osvestime i da se sobereme ednas zaedno pa da im go pokazeme sredniot prst na onie koi ne ebat veke 16 godini nie seuste se tepame za niv. Epa kako sme trgnale ke si ne dupat uste dolgo vreme. A za imeto jas imam predlog da im go spustime na Grcite Da se vikame Evropska Makedonija pa da vidime dali togas Evropa ke reagira a i Grcite ke fatat da se bunat i za Evropa pa ke napraat deka i taa e samo nivna. Evropska makedonija- zvuci dobro a i site nie se stremime kon evropa neli? Zamislete oga ke ne priznaat i koga ke ne primat vo Nato i Eu site ke ne vikaat Evropski Makedonci. MAlku smesno no sepak interesno neli? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија е уставното име на мојата татковина и тоа име е неменливо и никој нема право да дискутира за него освен Македонците.Нема компромис за името па ако треба и уште 500год под изолација да сме
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опаѓа опаѓа..само нагоре некако???
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |