![]() |
|
Духови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 42> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
постојат
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kako da ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
блазе тебе што не веруваш |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
do sea ne sum sretnal
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
se mislam deka postojat mada sto se uste ne sum videla nekoj....................brrrr ne daj boze koj znae kako ke izreagiram............
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
A ako vi kazam deka go vidov dedo mi eden den posle negovata smrt, ke mi poveruvate? Ne go vidov samo jas, go vide i bratucetka mi ,a sedevme edna do druga, istovremeno se poglednavme i zacudeno se prasavme -go vide?
Ne se isplasivme , a i zosto bi se plasele od tie sto sme gi sakale. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ti veruvame ,..kako ne?!,....shtom dvete ste go videle ,...istovremeno,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
duhovive se kako vonzemjani,( ili obratno),....retko koj gi videl,...pa,...sprema taa retkost i se tvrdi nivnata egzistencija,...
iako vonzemjani postojat( toa e sigurno) ,...samo ,..ne na zemjata! |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
STVARNO TAKA BESE. IZGLEDA MNOGU CUDNO DA NE RECAM LUDO
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
luge ne me plasete bas sega.............ke se vrtam sega pozadi mene na sekoja minuta ai ke mi se gledaat senki..........
![]() |
|
![]() |
|
Ne se plasi....ne mi bese namerata da ve uplasam.......nema nisto ,kakvi duhovi
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ili taka vi se cini
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Neznam dali da veruvam vo niv ili ne , ama vo posledno vreme doma mi se lucuvaat cudni i jezivi raboti, duri i muz mi koj ne veruva ama bas vo nisto vcera se zamisli i me prasa "abe sto se slucuva , ova ne e normalno ".Luge ako nekj znae kako se isteruvaat od doma duhovi neka kaze jas bi probala strav mi e navecer da si legnam.I ve molam ne me pravete luda
![]() |
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Nena34 a sto vusnost vi se slucuva?
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |