![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
имам и им благодарам на сите што сум ги пуштила во него што не го уништија и културно си заминаа
|
|
![]() |
|
zoki1 ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
mojot svet si e samo moj i ako go otkrijam veke ne bi bil samo moj
|
|
![]() |
|
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
секако дека имам
|
|
![]() |
|
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
imam no za zal toj moj svet e daleku od onoj realniot - taka da podobro da ne odam 4esto vo mojot svet bidejki ko ke se vratam vo realniot ke bide teskooo...
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Sekoj ima svoj svet.Glasovi i misli sobrani na edno mesto.sliki.tek na nastan.uteha.hrabrost.zadovolstvo ..
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...Да ..имам... и многу ми е, пријатно во тој ''мој'' свет.......
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Sekogash postoi samo "nash" svet.
Drug svet ne postoi. Za nego mozheme samo da si pretpostavuvame, da filozofirame, dogmatizirame i fantazirame. Onoa za shto imame lichno iskustvo e samo "nashiot" svet. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke gi vidam babite naredeni na klupa i demnat sekoj koj nevnimatelno ke pomine pokraj niv me potsetuvaat na srednovekovni razbojnici vo suma koi napagaat se sto ke pomine.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
shto ubavo mi e vo ,,mojot svet,,
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
мојот свет нема кинески ѕид
нити сакам да има дури и по цена на честите злоупотреби. јас сум за свет без визи и царини |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
mojot svet...hm...mislam deka pocnuva da me gusi...zidot se stesnuva...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не живеам во туѓи и измислени ...... живеам во својот свет |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
si ziveam vo mojot izmislen svet na ,,bajkite,,
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Да,најдобро е таму.............сите играат според мој правила
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |