![]() |
|
Роден/а сум за.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | |
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..rodena sum za da umram..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
za sekogas da go dobijam podebeliot kraj po grb...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
da letkam
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nerviram kogo ce stignam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... da ja prodolzam semejnata loza...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не за тоа што сум
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...da bidam shampion,ama uste ne otkriv na koe pole
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
имам талент да убедувам луѓе... и плус да рекламирам...
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
roden sum da vozam motori :D
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Ne znam.Uste tragam po odgovorot.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
абер веќе немам за шо сум роден. Сега ми остана само да си живеам
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Rodena sum za da gi ostvaram svoite sonista i da stignam do svojata cel.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...za kratko vreme,zasto edvaj sum cekala da go vidam svetot i intuicijata mi kazala deka dzabe sum brzala i vednash sum riknala da placam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
za da stanam sultan
fala Bogu , i stanav
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |