|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не бе...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и за мојот и за твојот случај мислам дека е... случајност |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka e
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam!
vo poslednite 20 godini, od 100 'gatanja' na kafe, 2 pati mi pogodija. ednas deka ke mi go odlozat ispitot i ednas deka ke zapoznaam 'crnomanjasta maska osoba'. Изменето од filmadzijka - 17.Јуни.2008 во 18:17 |
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni jas ne veruvav vo vakvi raboti, no stalno si gledavme so drugarkite na kafe onaka da ni pomini vremeto. No pred nekolku meseci zaedno so skolski drugarki otidovme kaj edna gatacka na kafe. Ne mi se odese zatoa sto ne veruvav vo takvi raboti no sepak otidov. Koga izlegov od kaj nea bev zaprepastena zato sto zenata mi pogode apsolutno seeee. I minato (raboti za moeto semejstvo koj samo jas gi znaev..na pr deka majkata na mojata majka umrela mn mlada od rak), za moite karakteristiki, za moite najbliski, za ljubovta, za idninata. Apsolutno za se. I dosea toa sto mi go kaza se ostvari. I ne samo mene toa sto mi go kaza tuku i na moite drugarki. Taka da ottogas pocnav da veruvam, no mislam deka nema povejke da otidam barem ne vo skoro vreme.. Za ponatamu kojznae mozebi |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да- самата jас гатам и на карти и на кафе- многу познавам...
на познати. а на некои луге им е jасна судбината и без гатанье Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:52 |
|
black angel
Нов член Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto da ne dobro e za utepuvanje vreme
|
|
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мозе неција иднина да биде написана на лигите и талогот.Нелогички е.
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
Haker_mk_sk
Нов член Регистриран: 21.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не.
|
|
G.G. King
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam voopsto,se e samo slucajnost.
|
|
barnabas
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A dali go znaes Bog koj e i kakov e za da bidam siguren deka stvarno darbata ti e od Bog, zasto ako go znaes Bog, sigurno ke znaes I zasto ja imas taa darba i so koja cel da ja koristis. A ako ne go znaes Bog od kaj znaes deka e od nego.?Sekoj koj ima darba mu e dadena so pricina i cel, koja e tvojata pricina i cel? Ova e vazno prasanje zasto ako ne e od Bog togas znaes od koj e. Изменето од barnabas - 03.Септември.2008 во 17:32 |
|
barnabas
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored tebe sto mislis dali e toa od Bog ili ne, ako da zasto taka mislis i ako ne zasto taka mislis? Bi go cenel ako mi odgovoris na prasanjevo. |
|
Месечина
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mn pati mi gatale na kafe, no nikako tia sto go velat da se ispolni, i spored toa ne veruvam!
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoe vreme mi gledaa,ama nekako slabo
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |