![]() |
|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Срдечно на сите им ја препорачувам книгата:
РЕИНКАРНАЦИЈА: Влегување и излегување од месото. Патот на душата изобилува со многу корисни објаснениа како на пр. што е смислата на повторното раѓање? зошто била исфрлена од христијанското изворно учење? Зошто обично не се сеќаваме на претходните инкарнацији(отелотворувања)Законот на Карма односно Законот за причина и последица... Смислата на животот? итн... download english: http://www.das-wort.com/20/en/media/s420en_reincarnation.pdf ![]() Изменето од Majkl - 08.Јули.2008 во 15:29 |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Се` на светот си има своја логика, макар и да е скриена. Како што вселената функционира беспрекорно на материјално ниво, така логично е истото да важи и за духовното рамниште. Реинкарнацијата е сосема логична.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vishok...zatoa se prerodiv...i izgleda pak me ceka istata sudbina
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...cepidlaka...zanovetalo...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
jas vo prethodniot zivot bev sin mi :D:D:D:D: uhuhuhuh
ne se sekjavam ali sigurno sum bil nekoje drvo zsto duri i sega nejkam da se mrdam mnogu postaticen sum od voobicaeno |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ovci?!,....ustvari ne,....toa sme,...sega!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
sega sme ovci a pred toa sme bile jagninja
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Секој за себе нека си зборува...
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,....dobro de,...jas nikogash ne sum ,..apsoluten,....pa i sega,....ima nekoi i ne davaat da gi,...strizat,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kamen
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Ova e poslednoto sto se sekavam...izgleda me turnala u provalija dur sum se zanel mislejki deka me saka
![]() |
|
![]() |
|
paa,...ako i ,..so nea si se,...zaebaval,....imala pravo,...da te butne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |