![]() |
|
Азбука на афоризми и поговорки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Автор | |
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што си посеал,тоа ќе жнееш
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Amor gignit amorem
(Ljubovta,ljubov ragja)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Будала е оној кој не знае да се налути,а паметен оној кој не сака.
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
vene, vidi, vici
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Golemite ribi gi jadat pomalite
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Dogovor, kuka gradi
|
|
![]() |
|
Gjavolot ni ora ni kopa
|
|
|
|
![]() |
|
Eden za site,site za eden
|
|
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Жената е како виното
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Zrno po zrno,pogacha
|
|
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Ѕиврите главата ја чуваат |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
tesko mi e da pocnam da rabotam, ama koga ke pocnam, mnogu lesno mozam da se otkazam (Dzaki)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
In Vino Veritas |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Јунакот по делото се познава
|
|
Keti72
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |