![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 152> |
Автор | |
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не
ДИ уште боја на левиот палец
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не,веднаш ја избришав
![]() ДИ,неостварена желба?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Да
Ди,Омилена песна ?
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Poveke se
DI crni patiki? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
... valjda..
D.I....NESTO SO DRUG GO NEMA I SO E TOA |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Во моментов,во однос на тебе слободен влез на форумов.
![]() ДИ...Направено план за првомајските празници? |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
не, не планирам предвреме
ди поврзано 1 и 2 мај
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Мене од 1 февруари 2013 се ми е поврзано,со мали прекини.
![]() ДИ...Ритуал со кој го започнуваш денот? |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
утринското кафе ми е ритуал ДИ организирано скара-пикник за утре? ![]() |
|
![]() |
|
Утрешниот шашлик ќе го утнам,но ѓурѓовденско јагне не ми бега.
![]() ДИ...нешто за грицкање додека си на компјутер? Изменето од Орка - 30.Април.2014 во 19:52 |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ne
Изменето од Gabriela_S - 01.Мај.2014 во 23:49 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Се наоѓа некоја
ДИ...Во телефонот дел од омилената музика? Изменето од Орка - 30.Април.2014 во 20:10 |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
toa obavezatelno
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
не
ДИ шатор за спиење во природа Изменето од Gabriela_S - 01.Мај.2014 во 23:57 |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |