|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 97> |
Автор | ||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto da plakash po vtor pat ako imas veke plateno? Ne zboruvam konkretno za ovoj slucaj, no mene mi se sluci da mi izgubat uplatnici pa za da dokazam deka imam plateno si otidov vo banka i mi dadoa kopija od istite uplatnici, samo treba da napishesh molba i po nekolku dena ke ti gi dadat. Vo mojot slucaj jas se sekavav vo koja banka imav uplateno i na koj den...se nadevam ke go reshish seto ova bez povtorno da platish za istoto |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
матурираат матурираат ама матурираат
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сама себе веќе извесен период се оставам без зборови
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....drskosta na nekoi prsoni!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај што блудничел ... ама и мавал по новинари и камермани
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СП..дали милово не знае дека -Во УЈП е ко на митинг-едно 1000 за заостаната/неплатен данок, уште толку за радиодифузна такса. А и во она пемпелено пишува- ако не платите во рок од седум дена ќе се прејде на присилна наплата од трансакциска. Страшното е што знам дека сум платила, посебно она од 1 ден, оти се нервирав кога видов дека во пошта/банка ми земаа 24 или 27 ден она услугата, ама не памтам дали во банка дали во пошта. Искрено кога помислив колку ќе изгубам-посебно нерви талкајки од ваму/натаму им платив уште еднаш. Нека има 1 лист на врбата од мене |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нестле ќе се произведувало и во Србија...види види
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ne ...vo makedonija!...nie primame samo ''teshkashi''...t.e...onie shto imaat nekakva vrska so najvisokata tehnologija ,..a ne da se bakcheme so nekakvi si chokoladi i napolitanki.
...inache mene me ostavi bez zbor toa ..... kade se go imalo...ajvarot makedonski ! ...mislam ,..kade se kaza onoj novion ...aleksandat ili kako beshe vekje... Изменето од brza - 11.Јули.2012 во 14:03 |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го има,се освести овој нрод -домооден, па пакува и праќа-бизнис си е бизнис. Додуша оние мексиканските пиперки биле многу блиски до нашите (тоа што Колумбо ги донел, не важи више) ама не знаат да праат зимница како нашата |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
7:30 PM 33.0 °C 32.6 °C 34% 1008 hPa ЈЗ 3.7 km/h /
8:00 PM 22.0°C 17.0 °C 65% 1011 hPa ССИ 21.6 km/h / ...нешто се десило..гарант град ги има мавано. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 8081828384 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |