|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 678910 31> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да,.... светов оди напред,... а ние со ќотеков стоиме назад !!! за огромна жал ми е тоа што имам видено како мојот ,,сакан татко,, ( во наводници ) ја има удрено баба ми,... Бог да ја прости,... жена од 65год дијабетичар со тешко срце,... и после мене некој ме прашува зошто ти толку си против тоа,... па сум,... кога имаш видено со свои очи поинаку ги гледаш работите....
п.с пардон малце на суровиов пост,... ама тоа е што е |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeeee glupo prasanje....................ma koj zasluzuva kotek be alooooooooo??????nikoj ne e dolzen nekoj da go maltretira ili ponizuva ili pa da go tepa be.................bog da cuva..............
pa zenata treba be da se cuva ,,,,,,da se neguva,,,,da se ljubi,,,,da se pocituva,,,,da se saka.............a ne dali zasluzuva da se tepa???????c c c c c c c c c c c c c
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO SEKOGAS SE POSTAVUVA PRASANJETO ZA MALTRETIRANJE NA ZENATA?
S.O.S. TELEFONITE SE ZA ZENI ZRTVI NA SEMEJNO NASILSTVO!!! SO E SO MAZITE MALTRETIRANI OD SVOITE ZENI! KAJ MENE V KOMSII ZENATA GO UDRI MAZOT V GLAVA I GO OSLEPE , ODVAJ MU GO VRATIJA VIDOT NA EDNOTO OKO A TOA BESE EKSTREMOT INAKU TOJ E MNOGU CESTO TEPAN OD NEGOVATA ZENA! KADE DA SE OBRATI TOJ!!! NAJTRAGICNO E SO NAKRAJ ZENATA GO TEPALA VO "SAMOODBRANA" Изменето од alekso_2000 - 04.Март.2008 во 21:05 |
|
car's freack
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more NE za nasilstvoto vo semejstvoto
no DA za pleskanjeto u kreveto |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa i vikam............80% go zasluzile kjotekot,bas poradi gorniot primer..................samo,ima nesrekjni mazi na koi sto im se "pogodile" nezni zeni,pa si uzivaat vo nivnata"neznost"!
|
|
You live only ONCE!
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVAA TEMA E ZA PRED 10 GOD
A SEGA AKO NEMAS MOJK DA SE SPRAVIS SO NEA NA DRUG NACIN NE SE ZENI |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..НЕ БЕ КАКВО ТЕПАЊЕ!!!ЖЕНА,ДАР БОЖЈИ,ИНДИВИДУА ПОРАДИ КОЈА СЕ СЕ ВРТИ НА СВЕТОВ,ПА УШТЕ И ДА СЕ ТЕПА...MA ДАЈТЕ...КОЈ ДА ВЕ СЛУШНЕ ЌЕ ВИ СЕ СМЕЕ...!!!ЖЕНА Е ЗА ГАЛЕЊЕ,ГУШКАЊЕ,ТРКАЛАЊЕ,БУБНУВАЊЕ..ТЕПАЊЕ НЕ..НИКАКО,И НЕ ПОРАДИ НЕШТО ДРУГО,ТУКУ ПОРАДИ ЗАКОНОТ,КОЈ ГИ ШТИТИ КАКО ДА СЕ ПОЛАРНИ ЛИСИЦИ(зборувам за кај нас..),ИЛИ ЕНДЕМСКИ ВИД НА ПРАИСТОРИСКО СУШТЕСТВО,ЗАШТИТЕНО ОД UNESCO И SOROS!....МОРЕЕЕЕЕ,КОЈА НЕ ОДИ ВО БРАЗДА,А АКО ВРЕДИ БАРЕМ МАЛКУ ....ДРВО,ЛЕТВА....!!!!(лелелееее...што се не напишав...ауууу) (СЕ РАЗБИРА ОВА НЕ ВАЖИ ЗА СЕ ПОРЕТКИТЕ ЕДИНКИ ....)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeni ne, zenski da
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......... ГЛУПОСТИ........
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZEBI DA??? NO KOJ STO E BEZGRESEN PRV NEKA KRENE RAKA
Изменето од alekso_2000 - 07.Март.2008 во 12:20 |
|
car's freack
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
He..he...heeee stapot ima dva kraja...kaj ke udri ne se znae...zatoa mazi ne silete se...ne rekle dzabe...gospod da te cuva od zenska belaja...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima drugi nacini "problemite" da se resat... ako kreva raka toa e za mene znak za slabost... mozam mnogu da oprostam i da zamizam no ako krene nekogas raka na mene, togas mi kazuva deka ne me postuva, deka ne me ceni... isto taka e i obratno... i jas nikogas ne bi krenala raka, osven ako e za odbrana!!!
Mazi / zeni, koi ne znaat so zborovi da komuniciraat i da diskutiraat za problemi, toa se slabi licnosti, tie nikogas nema da se smenat i sekogas ke krevaat raka |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќотекот се применувал како воспитна мерка, нели учителот шетал со стапче и тепал по раце? Е сега, порано девојчињата кога ги мажеле на 15-16 години за некој си 30-40 годишен секако дека требало некој да ги воспитува па тоа го правеле мажите и се било во ред, жените биле послушни, раѓале по не знам колку деца, се грижеле за домот и никогаш не му противречеле на мажот. Некои за жал не можат да се соочат со фактот дека тие времиња одамна се сменија и дека жените не се животинчиња за дресирање, а бидејќи егоизмот и слабоста не им дозволуваат да развијат нормална комуникација креваат рака. Најголема грешка е секако да се молчи, затоа што тој што удрил еднаш сигурно ќе удри пак.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna prikaska na temava....
Nekoj covek si koristel uslugi na prostitutki, pa posle doma si ja rabotel i zena mu. Zenava dobila nekoja venericna bolest, i otisle na doktor so mazov. I dale dijagnoza, i vleguvaat vo kola da si odat doma. Ovoj na blef odma i mava shamar i vika "So kogo si me prevarila?!"..... Ovaa odma priznava i mu kazuva tocno so kogo bila Naravoucenie,... po eden shamar od vreme na vreme ne e na odmet |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |