IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 70>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 23:19
A sto bi rekla na primer 35 godisna so 22 godishern, pa mene i ova ne mi pdi,i ovde ima razlika koja kje e ochigledna
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 23:34
Originally posted by maja maja напиша:

A sto bi rekla na primer 35 godisna so 22 godishern, pa mene i ova ne mi pdi,i ovde ima razlika koja kje e ochigledna
E ne odi koga taa 35 godisna bi imala kerka moze da e nejzin deckoAbe masko na 22 e dete i sto bara so 35god .Vsusnost jasno mi e sto bara
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 23:38
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

E ne odi koga taa 35 godisna bi imala kerka moze da e nejzin deckoAbe masko na 22 e dete i sto bara so 35god .Vsusnost jasno mi e sto bara
Da neli ne odi, sto bi barala so 22 godishen.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 00:43
a shto baraat nastavnichki od nekoi uchenici,.....................
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 01:11
Pa da vnimavaat na cas i da ucat da imaat dobri ocenki.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 01:35
sakam zeni shto imaat dobar smisol za humor,...............kako bosab na primer,.............!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 13:43
jas znam eden par sto taa  imam30 godini a toj 24 i se vo brak uste i duri i tede imam sakom da vi kazam ne se vazni godinite vazno e da se sakate a na kraj lubovta ke gi pobeti site sto se prodiv neja
mbm
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 15:21
Менедесе согласувам..Воопшто не е битно па макар и бил помал од мене.. Ако се заљубие и бракот им е прекрасен што е битно воопшто..Битно е да има разбирање и од овој балкански менталитет да не се најде некој да им соли памет и им ја разниша врската .. Воопшто не ер битно.. Сега коментирате ок е.. Но, утре не знаете патот кај ке ве наведе..И што ќе се оставите зашто околината ве исмејува или ќе се борите за се*е..???
Секој сиима свое право на избор..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 16:05
и мАЛЕНКО КОГА ИМАШЕ 18 ГОД.МИСЛЕШЕ ДЕКА 33-34 НА СУЗЕ НЕ СЕ НИШТО АМА СВАТИ МНОГУ БРГУ ДЕКА ДЕВОЈЧИЊАТА НА БАЗЕН СЕ ПОСЛАТКИ...оВА ТОЧНО ГО ЗНАМ
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 18:38
Ајде, разлика од 5-6 години во полза на едниот или другиот не е бог знае што, ама ако е поголема тогаш е проблем.

Еве замислете дека имате 25 годишен син и дека ви ја носи дома "девојката" (којашто има 39 години ).Што би рекле? ....Оваа уште некоја година ќе влезе во климакс, а не па да раѓа....

Или пак девојчето ви го носи "дечкото" којшто уште малце па може татко да и биде

Не знам....не ми оди в глава.... Каква љубов....какви бакрачи....растуривај тоа под хитно...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 19:19
Originally posted by Julija Julija напиша:

Ајде, разлика од 5-6 години во полза на едниот или другиот не е бог знае што, ама ако е поголема тогаш е проблем.

Еве замислете дека имате 25 годишен син и дека ви ја носи дома "девојката" (којашто има 39 години ).Што би рекле? ....Оваа уште некоја година ќе влезе во климакс, а не па да раѓа....

Или пак девојчето ви го носи "дечкото" којшто уште малце па може татко да и биде

Не знам....не ми оди в глава.... Каква љубов....какви бакрачи....растуривај тоа под хитно...
Е за така мислев а не некоја разлика 5-6 години
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 19:45
jas 30, toj 44, mojata majka 49 spored tebe ovaa vrska treba da se rasturi pod hitno ili....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 19:54
Originally posted by bosab bosab напиша:

jas 30, toj 44, mojata majka 49 spored tebe ovaa vrska treba da se rasturi pod hitno ili....
Не треба.Никој од вас не е штотуку полнолетен ти немаш 18 ни 22 години,сите сте здрели возрасни личности.Тука стана збор за многу млади момшиња и девојчиња а кај пововрасните личности има поинакви размислувања.Кога ти би се запознала со него на 18 и мајкати би изреагирала, вака нека ви е со срекаОваа разлика на оваа возраст е ништо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 21:35
Originally posted by beleg beleg напиша:

и мАЛЕНКО КОГА ИМАШЕ 18 ГОД.МИСЛЕШЕ ДЕКА 33-34 НА СУЗЕ НЕ СЕ НИШТО АМА СВАТИ МНОГУ БРГУ ДЕКА ДЕВОЈЧИЊАТА НА БАЗЕН СЕ ПОСЛАТКИ...оВА ТОЧНО ГО ЗНАМ
И јас ова го знам од сигурни извори па јасно беше колку може да издржи овој брак.Па и девојката која за некои ја „разниша„ врската немаше да ја „разниша„ ако Маленко имаше стабилен ,јак и пред се полн со љубов брак.Сепак тој одбра сосем друга покрај него, нешто што му одговара, затоа за ништо не мошеш да си сигурен колку ке трае.
Originally posted by Julija Julija напиша:

Е ова е тоа кое Јулија го даде навистина во одличен пример.И мене Јулија навистина не ми оди ова, па колку и да сме Балкан, сепак пиеме сеуште „турко кафе„ а не англиски чај.

Изменето од maja
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,329 секунди.