|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 678910 70> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto bi rekla na primer 35 godisna so 22 godishern, pa mene i ova ne mi pdi,i ovde ima razlika koja kje e ochigledna
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shto baraat nastavnichki od nekoi uchenici,.....................
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da vnimavaat na cas i da ucat da imaat dobri ocenki.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam zeni shto imaat dobar smisol za humor,...............kako bosab na primer,.............!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas znam eden par sto taa imam30 godini a toj 24 i se vo brak uste i duri i tede imam sakom da vi kazam ne se vazni godinite vazno e da se sakate a na kraj lubovta ke gi pobeti site sto se prodiv neja
|
||
mbm
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Менедесе согласувам..Воопшто не е битно па макар и бил помал од мене.. Ако се заљубие и бракот им е прекрасен што е битно воопшто..Битно е да има разбирање и од овој балкански менталитет да не се најде некој да им соли памет и им ја разниша врската .. Воопшто не ер битно.. Сега коментирате ок е.. Но, утре не знаете патот кај ке ве наведе..И што ќе се оставите зашто околината ве исмејува или ќе се борите за се*е..???
Секој сиима свое право на избор.. |
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и мАЛЕНКО КОГА ИМАШЕ 18 ГОД.МИСЛЕШЕ ДЕКА 33-34 НА СУЗЕ НЕ СЕ НИШТО АМА СВАТИ МНОГУ БРГУ ДЕКА ДЕВОЈЧИЊАТА НА БАЗЕН СЕ ПОСЛАТКИ...оВА ТОЧНО ГО ЗНАМ
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде, разлика од 5-6 години во полза на едниот или другиот не е бог знае што, ама ако е поголема тогаш е проблем.
Еве замислете дека имате 25 годишен син и дека ви ја носи дома "девојката" (којашто има 39 години ).Што би рекле? ....Оваа уште некоја година ќе влезе во климакс, а не па да раѓа.... Или пак девојчето ви го носи "дечкото" којшто уште малце па може татко да и биде Не знам....не ми оди в глава.... Каква љубов....какви бакрачи....растуривај тоа под хитно... |
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas 30, toj 44, mojata majka 49 spored tebe ovaa vrska treba da se rasturi pod hitno ili....
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од maja |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |