|
Очи... |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plavi,zeleni,crni krupni trkalezni,kafeni trkalezni!!!hmmm |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kafe ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soblekov gol i se ogleduvam vo nejzinite oci
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek nikad ne gledam u oci ako go lazam
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocite prozorci na dusata :) i vrska so realnosta okolu nas i materijata:)
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covekot po ocite se poznava
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ocite i se prozira dusata kako teloto pod spavaca
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ti teknuvaat vakvi raboti... bravo..me iznasmea! |
|
people are strange
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga prviot pat se soblekov gol, mislev ocite ke i ispadnat
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJOT ZAHIVOT SE O4ITE ISHO DRUGO NE MOZESH DA STORISH AKO NE TI SE O4ITE
|
|
stargirit
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e zatoa sto ocite mozhat da sluzhat i za slushanje, a ush*te i za gledanje-pa taka cuvstvitelnite lichnosti so ochite mozhat da ja "naslushuvaat" dushata na sogovornikot, kako sto i liljacite so ush*te "vizuelno" se orientiraat. Ste slushnale li za izrekata: "vistinska ljubov so ochi ne gleda, so ushi ne slusha-tuku pravi se so srceto i dur vo nego ima dusha?"
I voopsto edno setilo moze uspeshno da bide zameneto so drugo, toa dobro go znaat slepite i gluvite koi gledaat so ush*te i slushaat so ocite.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+
OCHI....ILI MOZOK??? GLEDAJTE JA SLIKAVA NEKOLKU MINUTI..POTOA ZATVORETE GI OCHITE ZA KRATKO I POGLEDNETE VO NEKOJA SVETLA(BELA )POZADINA (ZID NA PRIMER)....MOZE I VO EKRANOT OD PC-to,SEGA ISPITAV.I...BEZ MNOGU TREPKANJE ???????????????????? Изменето од mamma - 12.Ноември.2007 во 14:14 |
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kolku sto imam probano treba samo 40 sekundi....minutu e mnogu
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKA E I TAKA....40 SEKUNDI ZNACHI..
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |