IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Бричење или небричење на половите органи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бричење или небричење на половите органи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 27>
Автор
Порака
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 19:40
Za moi licni potrebi....Embarrassed
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 15:57
Definitivno sum za.. A be toa ti e del od licna higiena ne moda. Malku poveke treba mazite da porabotat na toa, oti ne e golem procentot na onie sto go primenuvaat bricenjeto ili mozebi se lazam, koregirajte me ako ne e taka. 

Изменето од Mishell_G - 09.Јули.2007 во 15:58
Кон врв
GeniXmeN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GeniXmeN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 16:14
taka defiitivno sredvanje 
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 09:29
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Definitivno sum za.. A be toa ti e del od licna higiena ne moda. Malku poveke treba mazite da porabotat na toa, oti ne e golem procentot na onie sto go primenuvaat bricenjeto ili mozebi se lazam, koregirajte me ako ne e taka. 

tokmu taka i jas samo da dodadam dokolku mazite sakaat da go izbegnat onoj period na podniknuvanje na sramnite vlakna,mozat ednostavno samo da gi podsisat(za toa im e potrebno malo cesle i nozicki)Wink
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 10:29

totalno otstranuvanje odnosno bricenje depiliranje kako sakate, na vlaknata, nikakvo podskratuvanje.licno e ova  za sebe a i za uzivanjeto vo sexsot.oralen i vlakna podstkateni da ti se zapovrakaDead 

isto mrzam vlakna pod miski Dead
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:13

ne veruvam deka e mal procentot na mazi sto se bricat na polovite organi...naprotiv...mislam deka e dosta golem a isto taka i so bricenje pod miski misicaBig%20smileWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:16
така е, и јас сум за кубење на половите органи LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:18
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

така е, и јас сум за кубење на половите органи LOL

Prvo mislis na poparuvanje a posle na kubenjeLOLLOLLOL
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:20
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

ne veruvam deka e mal procentot na mazi sto se bricat na polovite organi...naprotiv...mislam deka e dosta golem a isto taka i so bricenje pod miski misicaBig%20smileWink

eve mene stavi me vo toj "mal" procent!EmbarrassedBig%20smile
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:23
M@$TER  se nadevam e taka
 da pod miskite veke maskite gi otstranuvaat vlaknata
mene ne mi e ubavo koga gledam vlakna pod miska..
  kako toj ke ja pregrne devojka mu , au Dead

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:25
еј а  да отвориме нова тема за влакна под мишка  ? Big%20smile

Originally posted by LAV LAV напиша:

да, али битно е кубење
LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:28
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

еј а  да отвориме нова тема за влакна под мишка  ? Big%20smile

Originally posted by LAV LAV напиша:

да, али битно е кубење
LOLLOL

Za vlakna od miska ne prasuvaj.....pletenki si vrzuvam pod miskaLOLLOLLOL
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:30
so ne pocnes sukanici da prais?LOLLOLLOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 11:32
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

so ne pocnes sukanici da prais?LOLLOLLOLLOL

CEkaj ti pa ne sme stignati seuste do taa faza... ima vreme...vremeto si go pravi svoetoLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,625 секунди.