![]() |
|
Бричење или небричење на половите органи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 27> |
Автор | ||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Za moi licni potrebi....
![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Definitivno sum za.. A be toa ti e del od licna higiena ne moda. Malku poveke treba mazite da porabotat na toa, oti ne e golem procentot na onie sto go primenuvaat bricenjeto ili mozebi se lazam, koregirajte me ako ne e taka.
Изменето од Mishell_G - 09.Јули.2007 во 15:58 |
||
![]() |
||
GeniXmeN ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 198 |
|
taka defiitivno sredvanje
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
tokmu taka i jas samo da dodadam dokolku mazite sakaat da go izbegnat onoj period na podniknuvanje na sramnite vlakna,mozat ednostavno samo da gi podsisat(za toa im e potrebno malo cesle i nozicki)
![]() |
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
totalno otstranuvanje odnosno bricenje depiliranje kako sakate, na vlaknata, nikakvo podskratuvanje.licno e ova za sebe a i za uzivanjeto vo sexsot.oralen i vlakna podstkateni da ti se zapovraka isto mrzam vlakna pod miski
![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
ne veruvam deka e mal procentot na mazi sto se bricat na polovite organi...naprotiv...mislam deka e dosta golem a isto taka i so bricenje pod miski misica ![]() ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
така е, и јас сум за кубење на половите органи
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
Prvo mislis na poparuvanje a posle na kubenje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
eve mene stavi me vo toj "mal" procent! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
M@$TER se nadevam e taka
da pod miskite veke maskite gi otstranuvaat vlaknata
mene ne mi e ubavo koga gledam vlakna pod miska..
kako toj ke ja pregrne devojka mu , au
![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
еј а да отвориме нова тема за влакна под мишка ?
![]()
да, али битно е кубење ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Za vlakna od miska ne prasuvaj.....pletenki si vrzuvam pod miska ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
so ne pocnes sukanici da prais?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
|
CEkaj ti pa ne sme stignati seuste do taa faza... ima vreme...vremeto si go pravi svoeto ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |