|
Дали сте осетиле вистинска љубов? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne nikogas nikogas do sega.....ama dum spiro spero...jas veruvam vo ljubov..i toa vo vistoinska,bezulovna i vecna
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da veruvam ,zasto ja imam do mene i mi e vozvratena vo ista mera .
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaaaaa mislam da...zosto bilo koja zenska ja sporeduvav posle so nea so koja i da imav nesto bezrazlika dali idev ili se muvav na nea pomisluvav.i sea uste nekad mislam na nea
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako prekinalo se, dali toa se racuna kako vistinska ljubov? Ili taa, ako e vistinska, mora da trae?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e samo dozivuvanje... premin od sostojba bez ljubov - vo sostojba so ljubov... Traenjeto na ljubovta e pak dozivuvnja ... skokovi od edna sostojba vo druga... taka da partnerite treba celo vreme da imaat nekoi momenti na skok... inaku ke bide monotono.... ke se zaljubi covek.... i toa poleka poleka ... nadolu .... zatoa treba partnerot ili parterkata .... da izmisluvaat novi predizvici... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa mnogu filozofski kazano
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА...СЕКОЈДНЕВНО ЈА ЧУВСТВУВАМ
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama so pogresen covek
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam pocustvuvano,i uste ja custvuvam bez razlika sto sega imam drug decko,megutoa da sakas nekogo ne znaci da dobivas,tuku da davas del od sebe,bez razlika dali ti e vozvrateno ili ne.Ako veruvas deka toj/taa e vistinskata licnost za tebe togas tvojata verba ke go napravi i nevozmoznoto za taa ljubov da uspee(od iskustvo)
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne se zemale, nema tuka nikakva ljubov, tuku samo pocetna strast
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sta posel svega isto pitanje
dali me opet ceka skitanje kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih pravih se reci uvek kasno setim odogovr znam kad opstanem sam dovolno odgovoriv ??? |
|
www.hjspain.com
|
|
nate_srb@
Група Регистриран: 08.Јули.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sega e pokraj mene-mnogu sum srekna
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da sum ja osetil i mnogu e toa ubavo i super koga ke se oseti vistinska ljubov...
|
|
speed
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега осеќам
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |