|
Фобија |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | |
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i'll stick with the other themes...but tnx for the warning...never to go on THAT theme!!
|
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најглупава фобија икад....ОГРОМЕН Страв од Chariots of Fire од вангелис и Take a chance on me од ABBA, исто на спотот Radio GAGA од Queen кога во метрополис имаше close up од цурата робот. Тоа порано кога бев мал сеа не сеа со мерак ги слушам песните
Инаку, сега, имам мал страв кога се наоѓам во некој дооооооооолг ходник а нема никој, се си мислам дека некоја чудна ствар ќе скокне од другиот крај и ќе почне да ме брка |
|
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
|
The_Grim
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a od liftovi??????
|
|
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од лифтови не, одсекогаш ми бил ќејф да се возам у лифтови. Сех у лифт, не остварен сон
|
|
|
|
The_Grim
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Talk nerdy to me baby..........
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene fobija mi se pajacite -koga ke vidam pajak vreskam
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fobiite se seriozna rabota a so toa seriozna tema.Nemoznosta da se razmisluva realno vo tie momenti ja pravi poteska za lecenje,ima razlika pomegu straf i fobija.Koga imate fobicen napad tesko mozete da cuete bilo sto ili bilo kogo prebledeni ste prepoteni tahikardicni i nikoj ne moze da vi dokaze deka ne e nestoto strasno...a drugo e strav,site nie od nesto se plasime....
|
|
The_Grim
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da si mi ziv i zdrav duze!!!
|
|
|
Toreador
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И чек, значи, гримчо ти кога ќе видиш пајак така се однесуваш?
/me contemplates... |
|
|
|
The_Grim
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro de.....bi se odnesuval taka ako vidam nekoe ogromno blizu do
mene.....ja se onesvetsiv koga sestra mi mi frli gumen pajak na
gradite...pa nema od vistinski...!!!
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
The_Grim
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E Neeee...!!!!
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas taka!!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam fobija od visini i od sekakov vid na insekti (od musicki do bubasvabista) Ali ti ako mislis deka od nesto imas fobija, normalno deka ke e taka Sve e gore, ebago. |
|
Don't wory be happy :)
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |