|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 678910 55> |
Автор | |||
badi07
Нов член Регистриран: 07.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пробај на www.server.com.mk мислам дека дечките ќе ти го решат проблемот и ќе ти објаснат се. |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи се зависи од колкав простор (трафик ) сакате да има сајтот , хостирањето е разлино по фирма и секако по пакет , но по правило со секој хостинг пакет следува и отварање на неколку сви лични меилови http://mkhost.org и секако по фкључување на договорот ке може да си отвориш таков меил Изменето од SeXY - 07.Септември.2007 во 00:48 |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Предложете добар WYSIWG php едитор
ве молам поз |
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е ок ај со едно гоелмо В |
|||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke ve zamolam, ako nekoj se bafta so muzika, da pise so programi koristi, kakvi plugini ima, dali koristi midi klavijaturi, kakvi vst instrumenti ima itn...
pa ajde |
|||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cubase ti e dobar izbor za muzika a mozes da kombiniras povekje stvari vo edna traka...
download link http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=7490&PN=6 Изменето од SeXY - 09.Септември.2007 во 14:49 |
|||
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam dobar program...profi jas rabotam , ne sum nov vo ova...ama slaba strana mi e mastering na traka i CD mastering... zatoa baram preporaka za nekoj VST za mastering isto taka baram virtuelni instrumenti za midi |
|||
Peni Saktivniot |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cubase i Nuendo se definitivno najdobrite programi za taa namena
Malce se komplicirani ama mozes cuda da praves so niv |
|||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако го користиш како сандаче мораш да имаш домејн. а ако сакаш само еднаш да испратиш таков маил можиш брзо и едноставно да средиш. |
|||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јасно дека е "фри" се додека не се натопка со фајлој :) |
|||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|||
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a oprema???
zvucni karti?
|
|||
Peni Saktivniot |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најдобро е да си земш твој хост...
mak host so mak poddrska super |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |