IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Која книга би сакале да ја прочитате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која книга би сакале да ја прочитате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:05
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

stepski volk od hese (ednas ja vidov na makedonski ko nemav pari i ko gi imav pojke ne ja vidovплачењесмеење)

leleeeeee mene mi e sudeno da ne si ja kupam knigava...ja zedov, ojdov na kasa da ja platam...i ne znam so mi stana onaka mehanicki si se vrativ i jas vrativ na mesto...i ne ja kupiv...збунетосттага
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 23:45
папокот на светот
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
lazuli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Септември.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lazuli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 23:53
zoshto-bi sakale??
ke zemesh i ke prochitash,ako veke sakash!!
Кон врв
мало дете Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај мало дете Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 19:31
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

папокот на светот

Исто
Мало дете
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:37
Сакам да купам добра книга за Макробиотика . Доколку некој има препорака би му бил благодарен.  
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:30
MOKTA NA POTSVESTA
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 22:53
"КРАЈ РЕКАТА ПЕДРА СЕДЕВ И ПЛАЧЕВ" И "ВЕРОНИКА РЕШИ ДА УМРЕ"
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 13:33
"Kako izgleda kaj nas mrtvite " od nekoj mrtov 
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 19:26
mozebi kriv pravec-mi ja imaat raskazuvano no seuste ne sum ja procitala,
preferiram filozofsko-psiholoska poezija.
Кон врв
anac Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 21:13
alhemicarot
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:24
bi sakala da ja pro4itam "Memoarite ne edna gejsa".se kanam golgo vreme da fatam da ja 4itam,no nikako da po4nam.vikaat dobra bila.....
ja ima nekoj pro4itano,da mi kaze sto milsi???
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
^^GoRiLLaZ^^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^^GoRiLLaZ^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 15:32
Гол Човек - Игор Џамбазов среќа
www.fcjuventus.blog.com.mk
www.best-movies.ws
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 15:42
Originally posted by nikita nikita напиша:

bi sakala da ja pro4itam "Memoarite ne edna gejsa".se kanam golgo vreme da fatam da ja 4itam,no nikako da po4nam.vikaat dobra bila.....

ја читав на англиски,.... трепкање и филмот бил многу добар само кој да седне да го изгледа голема%20насмевка прочитај ја,... ќе ти се допадненамигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 17:19
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

ја читав на англиски,.... трепкање и филмот бил многу добар само кој да седне да го изгледа голема%20насмевка прочитај ја,... ќе ти се допадненамигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Филмот е фантастичен,а книгата уште повеќе.
Мој совет:прочитајте ја прво книгата,а потоа гледајте го филмот.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.