|
Жените на фудбалерите |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |||||||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Кралиците на Бундес лигата
Иако се вели дека за вкусовите не може да се дискутира, читателите на магазинот "Bild" гласаа за фудбалерите од Бундеслигата со најубавите сопруги/девојки. Како и на теренот, најдобри беа фудбалерите на Баерн. Во анкетата учествуваа околу 74,000 читатели, а иако доби само 13% од гласовите, тоа беше доволно за Марија Имизкоз да ја освои титулата за најубава. Марија е девојка на Хави Мартинез, кој ова лето потпиша за Баварците во трансферот "тежок" 40 милиони евра. "Овде има прекрасни жени и затоа ова е за мене изненадување. За мене претставува голема чест", кажа Марија. На второто место е девојката на неговиот соиграч, Бастијан Швајнштајгер. Се работи за Сара Бранднер, кој доби 11% од гласовите. Трета е жената на помалку познатиот Карим Матмур, кој игра во Еинтрахт. Манел Филали доби 10% од гласовите. |
|||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Giulia Walter - Götze |
|||||||||
|
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
на Нојер Изменето од Schatzii7 - 22.Септември.2013 во 23:28 |
|||||||||
|
|||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Lorena Bernal (Arteta, Arsenal)
|
|||||||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Мислам дека сега е БИВША - Sylvie van der Vaart
Изменето од Blue Scarlet - 12.Октомври.2013 во 10:59 |
|||||||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Tatjana Batinic ( Ivan Rakitic )
|
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Изменето од Valerija - 02.Април.2018 во 15:34 |
|||||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Ен Катрин Бромел ( Марио Гетце ) |
|||||||||
|
|||||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Убавицата на финалето - Која е девојката на фудбалскиот херој Марио Геце?Зад секој успешен маж стои успешна жена, а зад секој успешен фудбалер најчесто стои успешна убавица. Марио Геце е јунак на овогодинешниот мундијал, но ова е приказна за неговата поубава половина - манекенката и пејачка Ан Катрин Бромел. Синоќа, до самиот крај на натпреварот Геце го дочека крунисувањето со својот тим, но штом заврши церемонијата, фудбалерот истрча во прегратките на својата убавица која го чекаше покрај теренот. Новиот германски херој е во врска со 24-годишната Бромел веќе 2 години и двајцата неколку пати до сега истакнале дека не им е потребно ништо повеќе од приватните забави на јахтата на Ибица. На Ан Катрин и пречи кога ја препознаваат како девојка на фудбалер, затоа што сака сопствен успех и своја слава. Затоа, се обидела со манекенство и музичка кариера. Под уметничкото име Трина Б објавила 2 песни кои сепак не остварија некој посебен успех. Но, таа не се предава затоа што не и е во план да биде новата Бијонсе. „Музиката е мое хоби. Пеам затоа што уживам, а не затоа што имам глас како Бијонсе,“ изјавила згодната Германка во едно интервју. |
|||||||||
|
|||||||||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||
Lisa i Thomas Lahm i Claudia Изменето од Schatzii7 - 14.Јули.2014 во 23:48 |
|||||||||
|
|||||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||||||||
Изменето од Valerija - 05.Август.2018 во 21:58 |
|||||||||
|
|||||||||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |