IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - В.И.П - Големиот брат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

В.И.П - Големиот брат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2010 во 21:00
Koj li ke iskoci denes
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2010 во 22:06
Интересни ми се....само незнам баш што се случува последно време.......
Ена убаво ми пее,не е лесна и ***** ,се снаоѓаше многу во игрите и ми го погодува стилот на облека убавка ми е
Анабела..............немам зборови.....*****
Ера е вулгарен знае да претера,ама многу ми е чакче,знае да направи интересна атмосвера

Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
MySelfme Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MySelfme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 01:53
Zasluzeno izleze Tamara...devojkata e mila i ubavka, no ne se snajde najdobro, ne se uklopi...
NOTHING NEVER ENDS...

Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 12:37
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Интересни ми се....само незнам баш што се случува последно време.......
Ена убаво ми пее,не е лесна и ***** ,се снаоѓаше многу во игрите и ми го погодува стилот на облека убавка ми е
Анабела..............немам зборови.....******
Ера е вулгарен знае да претера,ама многу ми е чакче,знае да направи интересна атмосвера

Го делам мислењето со мрзлата.

Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 19:17

Кога да погледнам...тој Бора...само нешто јаде... жив гладен е
секогаш ..... голема%20насмевка
Кон врв
suzica1111 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај suzica1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 20:18
Lepa bese interesna vo pocetokot ama sega pocna da odlepuva, znaci pucaju savovi.
Samo se kara so nekoj...prava baba.
Sakam da umram mirno vo son kako mojot dedo, a ne kako negovite patnici vreskajki.
Кон врв
MySelfme Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MySelfme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 23:20
Novata zadaca e interesna, ce peat, ce se natprevaruvaa..Boki e vo grupa so Lepa i Ervin.....huhuh
NOTHING NEVER ENDS...

Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni.

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 02:10
Kombinaciite za peenje im se interesantni
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 09:20
Ама се изглупира БОКИ 13! Како некоја жена е! Младен добро го наседна, неверував дека е толку **** и наивен! ......Се распалака!........Се понижи!........... наседна на штосот на Младен!........

Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:45
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 14:30

Последиците од менопаузата се гледаат по реакциите на Лепа Лукич.голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 18:15
Група луѓе, затворени во куќата на Големиот Брат. Нема глума, секој си го покажува вистинското лице во овој социјално-психолошки квазиексперимент. Па така имаме травестит кој плаче зашто не го известиле што дошло до промена на одлуката и некој решил да започне врска без да ги извести, друг со невољни движења на група мускули наречени тикови ги врти усните и очите, трета нон стоп џвака со отворена уста небаре прежива и баш и е гајле дали е тоа вкусно или невкусно, друг пцуе сочно....

Изменето од NRGMKD - 24.Февруари.2010 во 06:00
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 19:46
да Магдалена.........и не само што џвака и пуши
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 19:58
И е лицемерна.среќа
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 23:02
Kako i da e, jas pocnav da gi gledam zaradi ovie postarive. Iskreno mladive osven nash Boki ne mi s Ama mladiov Milan mi se dopadna so svoeto odnesuvanje.e poznati.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.