|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 678910 102> |
Автор | ||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se e mozno, mozebi potrebata da se vidime so koleshkata (kolegata) ne "nagonuval" za vreme na vikendot....
|
||
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama interesna e tezava neli....zelbata da se vidis cues....stanuva pogolema i sansite za beljata se pogolemi vo toj den....
|
||
tuka nekade....
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zoshto taka mislish?
|
||
|
||
ana
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
flert so kolega(ska),ve tera da bidete nasmeani nasabajle, da pazite kako ste obleceni,raspolozeni ste, se samo za eden osmeh od drugata strana.
Samo toa ne moze da ide taka u nedogled, so nedeli, meseci, ako postoi hemija,samo prasanje ne vreme e koga toa ke prerasne u nesto pogolemo, sex ili slicno. Rabotava e dali da se prifati avantura so kolega(ska) |
||
anabanana
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa eve i ti si zenet...so obvrski preku vikend...i za flertot vo ponedelnik imas nabieni emocii....ti sto mislis ima li vrska ova vo praksata...si pravime muabet... a ti kafka ne se buni ....500 denari e sovet... |
||
tuka nekade....
|
||
kafka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vivi eve, kolku sakash, samo prekini so sovetite
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во никој случај тоа ќе расипе се нема повеќе да ја има таа опуштена атмосвера и адреналинот кој те прави расположен и спремен да работиш тога све ќе се сруши и че остане само тензија |
||
kafka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE] se soglasuvam so Sindarela [/QUOTE]мИЛО МИ Е ШТО ИМАМ ИСТОМИСЛЕНИК нЕКОИ РАБОТИ ТРЕБА ДА СЕ ОСТАВАТ ТАКВИ КАКВИ ШТО СЕ |
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci podobro e da se ostavi to fluid da trae i trae....(sovet 500 denari...)...za da ne se izgudi drazort na flertot i grevota da bide pomal....
|
||
tuka nekade....
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете како се вели НЕДИРАЈ ЛАВА ДОК СПАВА затоа треба све да остане на флерт за да нема каење после а и
|
||
kafka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da da da! Flertot ima poseben filing. Vo momentot koga flertot kje prerasne vo neshto pokonkretno togash toj prestanuva da bide flert i stanuva avantura, sex neverstvo ili neshto treto. Posle toa mnogu e teshko da se vratime povtorno na istite osnovi na Flertot koi vladeele pred sluchuvanjeto! No kako i da dali poradi hemijata na Flertot kje se se sluchi neshto poveke ili pak kje se ostane samo na flert pa neka trae toj flert i so godina "filingot " e razlichen i ubav. Ednostavno za mene postojat koleshki koi mi se golem predizvik, no od druga strana mi se mnogu dobri drugarki i prijateli. Ne sakam da go zloupotre*am toa i da go zagubam toa shto go imam vo momentov. Zatoa so niv kje flertuvam verbalno kolku shto mozam no nishto poveke, se razbira toa dali eksplicitno go kazal ili ne sepak kje ostane samo na toa!!!
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |