|
Информации, новини, промени |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobredojde i od mene
Изменето од Valerija - 19.Декември.2011 во 22:45 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pHp од денес е Модератор на Политика и Свет. Добредојде за него. Се надевам дека ќе имате добра соработка.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobredojde pHp !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chestito pHp i so lesno!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultuzin е повлечен од Модераторската функција.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mungos80 од денес е Модератор во Градови во Македонија.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saguaro од денес ќе се дружи на пдф секс со Нинџа.
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замислена повеќе не е модератор.
Се надеваме дека ќе продолжи со нејзиното активно членување на овој форум и дека во иднина повторно ќе ја видиме на старата позиција. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поради слатки обврски, снешка денес побара да биде повлечена од Модераторската функција.
И посакувам многу среќа и се надевам дека ќе ни се врати кога ќе и дозволат обврските.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Just_Ordinary се повлече од модераторската позиција на неодредено време... Те чекаме назад!!!
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А од денес gazela е Модератор и на Љубов.
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувани членови,
Бидејќи не можам да ви одговорам а знам дека се нервирате.. Само да кажам, ќе се средат техничките проблеми во најкратно време.. До тогаш, трпение спасение :)
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е средено, ако имате некои проблеми обратете ми се
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |