|
На што ви личи форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На забавно-едукативен дневен центар
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ладење..... ташачиња.....
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kooperacija.....ama nikoj ne saka pivo da casti
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mesto za druzenje i opushtanje posle dnevnite obvrski...
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke nema ni druzenje...ama ne e veke ni bitno. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Боксерска вреќа....тоа што не можам (не смеам) да го кажам на работа, можам тука...
2. Идеална замена за ТВ...може човек да научи разни работи тука... 3. Корзо....можеш да видиш најразлични видови на карактери.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam zavisi za koj moze za sekoj ili samo za eden
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На кокошарник...
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na bitpazar. za svakigo po nesto
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me potsekja na ucilisni klupi.........
Perun generalen direktor... mamad zamenik direktor.... dogi menager........ delfin knigovoditel...... anastea glavna na nastavata...... fiks blagajnik........ tuka se posle site nastavnici da ne recam profesorite.... Biba G.........................likovno Zlatnik.........................istorija Blue.............................fizicko Vardar1947..................fizicko Marija magdalena........makedonski Andjelina.....................geografija la fille...........................angliski zensmaster..................fizika biserna.........................hemija flix.................................informatika mesenger......................biologija evangelos......................istorija valerija.........................umetnost i drugi veke ne gi pamtam......... a nie site forumgji ucenici........ samo ne karaat , ne opomenuvaat......ne brkaat od cas...... nikogas ne ne falat , nikogas ne ne galat, razlicno ocenuvaat, protekcii zavisi od interesi.....neprasuvajki se dali refleksija nivna e nasiot prosek..... Изменето од bijonse1 - 15.Септември.2009 во 23:46 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forumov mi lici na mesto na koe mozam da opomenam a da ne mi se nalutat, odnosno malkucka nekoj da mi se naluti ama i da me raspolozi nekoj kako citiranava mi forumdzika. Bijonse, obledi se zaladuva vremeto, milo na majce |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se oblekuvam ( ako mislese toa za potpisot ne sum ni gola tamu)..
mene me great site sipaticni forumgij i forumgjivki ....... gi sakam site .......gi obozavam site........nivna ljubov me gree.... ne se ,,zaskrivam,, si ja sakam moja vera ubava.......... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forumot za mene e virtuelna druzba i razmena na misli Изменето од ANITA11 - 16.Септември.2009 во 07:56 |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |