IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
Автор
Порака
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 12:16
голема%20насмевка odrzuvam kontinuitet...
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 12:33
јас мојот партнер никогаш не го нервирамгубитник
стално сум умерена, одмерена, стабилна, издржана, воздржана, паметна, добра, мила, кротка, ангел
и плус тоа скромна (ќе забораев за малку)
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 12:45
jas pa sakam da go iznerviram malku, cat pat..i posle pointeresno e koga se smiruva situacijata..среќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 12:46
редовно, тоа ми е во крвтахи,%20хи...
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 14:31
 .... намерно ....нека%20ти%20е%20срам

....  несакајќи...ненамерно  сигурно ..да.....не%20знам...

..а пак ког ќе приметам дека  е така... тогаш ми паѓа жал....тага

... па се трудам ..да го ...однервирам.....мечтаење
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 14:47
always!љубов

Изменето од bluebell - 11.Јуни.2010 во 14:48
always look on the bright side of the life!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 19:14
Понекогаш не ... СЕКОГАШ!
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 19:30
=== >>> Како маж нервира жена? <<<<===

Како настануваат караниците помеѓу мажите и жените? Иако велат дека жените се оние кои секогаш почнуваат први, ова се неколку примери...

...како маж може успешно да ве зафркне и извади од кожа.

1) Ја замолив жена ми во супермаркетот да купиме пиво за 650 денари. Рече дека не може и потоа без да ме праша купи дневна крема за лице за 1.500 денари.

- И кажав дека гајба пиво повеќе ќе и помогнеше да се чувствува убава.

2) Пред неколку дена ја прашав жена ми каде би сакала да одиме по повод годишнината од бракот. Таа ми рече: “Некаде каде што не сум била одамна.“

- И ја предложив кујната.

3) Додека ја гледав омилената емисија на ТВ жена ми седна до мене и ме праша: “Што има на ТВ?“ - “Прашина...“ и одговорив јас.

4) Жена ми се погледна во огледало и беше незадоволна од она што го гледа. “Се чувствувам ужасно, стара сум, дебела и грозна. Одма да ми дадеш комплимент!“.

- И реков дека очите се уште и функционираат совршено добро.

5) Со жена ми бевме на годишнина од нејзината матура. Еден од присутните беше пијан, но не престана да пие чашка по чашка. Ја прашав жена ми дали го познава. “Секако“ - ми рече таа. “Долго време бевме заедно и кога прекинавме почна да пие и од тогаш не престана“.

- Јас и реков “Кој би рекол дека толку долго ќе слави...

Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2010 во 20:02
ne!...samo drugata strana nervira!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2010 во 13:47
vili  смеење
------------

Јас за жал го нервирамзагриженост и тоа често
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2010 во 19:41
Никогаш не ја нервирам. Ако е нервозна не е до мене. 
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 21:16
sekogash...ѓаволплазење
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 21:17
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

јас мојот партнер никогаш не го нервирамгубитник
стално сум умерена, одмерена, стабилна, издржана, воздржана, паметна, добра, мила, кротка, ангел
и плус тоа скромна (ќе забораев за малку)
lazgaплазење%20злонамерно
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 22:47
ja uvek go nerviram среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,189 секунди.