IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 32>
Автор
Порака
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Статус: Офлајн
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 03:23

Кејф ми е што испадна Јасмина.......злоба невидена извираше од неа....па одозгора и лаже.....што и требаше да ја спомнува Марија Шерифович.........????? А да бидеме искрени не ни пее кој знае како.........Катастрофа ја испеа песната такви као ти........

За Александар сите сме субјективни оти е македонец. Па штоако??????
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 09:09
СУПЕР ШТО ЈА НЕМА ЈАСМИНА...
ОВАА НЕДЕЛА ДА ИСПАДНЕ И ДАНИЕЛ...
И ПОЛЕСНО ЌЕ ДИШАТ СИТЕ ВО КУЌАТА...
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 10:53
Браво за Александар.
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 17:36
одличен е Александар, толку е едноставен и фин...секоја чест:)))
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
magdalena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 20:59

Алекс супер си!!! Само така продолжи!!!аплауз љубовТЕ САКАМЕ СИТЕ!!!љубов големо%20гушкање

Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 22:43
ЕВЕ СЕГА ЌЕ ГО ГЛЕДАМ НА А2....

ПОСЛЕ КОМЕНТАР ЗА ДЕВЕТМИНАТА НОМИНИРАНИ.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 23:51
Александар и оваа недела ќе е најдобар....

И со супер песна...

Едвај чекам да го слушнам Аднан како ќе пее "VIVA LAS VEGAS"
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 23:50
аплаузbravo za aleksandar
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 23:52
ама и песничето му се погоди денес......милина

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 10:01

Жал ми беше за Кристијан, Аднан и Милица....Александар е срценце........љубов........
И овој пат се виде дека на директорот на Академијата му е....
.....миленичка....Ана......само тој ја ...спасува................
И за Вукашин......аплауз...........
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 10:04
КОЈ БЕШЕ МИЛЕНИК НА ПУБЛИКАТА ВЧЕРА??

НЕ МОЖЕВ ДА ГЛЕДАМ.

ПИШЕТЕ.......
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 10:08

.....Нашиот...Александар...........по седми пат........среќа.........
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 14:48
Iskreno zal mi e za Kristijan,iako ne se pokaza bas kako sto treba(tremata go jadese)ama sepak i ne dobi sansa da se oslobodi..a za Mika voopsto ne mi zal,iako devojkata znae da pee dobro,ponasanjeto i e katastrofa..sepak generalno direktorot ne trebase da dozvoli da bidat nominirani i oni..ali toa ti e zivot..oni bea ustvari kolateralna steta..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 17:00
Не беше фер да ги номинираат Кристијан и Мика, ставрно ова ептен како некоја зафрканција ги малтретираа толку време за да влезат на две недели само, али тоа ти е шоу бизнис.

Како и да е за нашиот АЛЕКСАНДАР
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.