|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Автор | ||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш никогаш никогаш никогаш никогаш никогаш никогаш НИКОГАААААААШ!!!!!!! |
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПА ДОСЕГА НЕ СУМ ИЗНЕВЕРИЛА
НО НИКОГАС НЕ ВЕЛАМ НИКОГАС |
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE JZK, DA IZNEVERIS TOJ SO GO SAKAS E PODLO, ALI SEPAK TUKA IDI DO ISKLUCOK KOGA KE SI PIJAN, AMA STVARNO PIJAN NE DA SE VADIS, ME RAZBIRAS... INAKU GLEDAJ DA NE TI SE DESI PAK OK? OTI NEUBO E OTI TOJ MOZI TE SAKA I TI VERUVA I NE TE IZNEVERUVA, A TI ZAD GRB DA MU IGRAS THATS JUST MEAN! ISKLUCOK KOGA SI PIJAN
|
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сите што викаат НЕ, лажат
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e tuka si vo pravo!!!!! |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo: koga nekoj ne me znae,nejkam da me vika lazgo vtoro: i ako neznae sto ja sum preziveal,togas pa ic ne sakam da sudi za mene... kazav ednas,kazav porano,i sekojpat istoto go kazuvam... NE SUM IZNEVERIL NIKOJA.......do sega |
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a lugevo se lazat samite deka sakaat nekogo, pa se trudat da ne go izneverat, ili se realni so samite sebe i se pomirile so faktot deka kolku i da sakaat vo krvta im e da izneveruvaat, NO si se verni kon samite sebe.
MNOOOOOOOOOOGU ZBUNUVACKI NELI |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci ja si kazuvam deka ne sum izneveril do sea ama i si kazuvam,deka za ponatamu ne znam sto ke pravam,deka iam loso iskustvo vo taa smisla,sekoj pat si bev miren,si go staviv tam kade treba,a pak me ebea...taka da si kazuvam iskreno deka ak iam nekad sansa da izneveruvam,dali ke prifatam ili ne... samiot znam deka e taka,kaj mene taka da si dokazav sto mislam...... Изменето од Анастеа - 16.Мај.2010 во 02:42 |
||
*Aanniittaa*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha znaci ne si siguren za ponatamu,taka-epa toa se barase od tebe
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
siguren sum samo vo edna rabota..... (mislam toa bese sekad taka osven u vrski) SVE E B A M!!! Изменето од LouWeed |
||
*Aanniittaa*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha i znaci i ako bi imal zenska ti bi e*el druga ako ti se ponudi a??? tesko da odbies |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neverstvoto nikoj ne go planira...ednostavno se slucuva i nikoj nemoze so sigurnost da kaze jas ne nikogas nema........
|
||
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOGAS NE VELI NIKOGAS, taka se veli
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogo ne izneveruvate....sami se izneveruvate...
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |