IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 157>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2005 во 22:55

hahahahahaha, kje ti kazam ubo! stoko edna! vaga rak mnoooooogu dobro se slozuvaat, ama vo nioj slucaj ne se slozuvam so izrodi ko tebe!

i nisto ne ti kazvam za rak - skorpija!!!!!!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Crna mamba Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2005 во 19:21

Epa loso si procenila zs jas imam edna kosivka.........

ta e VAGA a jas sum RAK

IIIII..... postojano mi idat doma i si go otvarat friziderot, si jajt abe se.Ko da e doma i majko mu..................

Pa vaka kako expert za znacive kazi mi so da napram, kako, kade,koga.......

I kazi ja slkabata strana na VAGITE.

Yahoo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2005 во 19:38

Vak: TIIII na ta komsivkata tvoja so bila vaga vo horoskop...sekogas kje i go otvoras friziderot! Sekogas...a ti ak i ojs slucajno na gosti Obavezno kupi i edno Toblerone!!!! OBAVEZNO!!!! nemooj da si se kacila kaj nejze bez nisto...!!!!

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2005 во 19:39

Ama togas uste pojke ke se nafrlit.Ko muva na lajno.............

Uf, zivot kuceski....

Yahoo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2005 во 19:43
epa ak ne i davas nisto fati u picku mater......kutarata taja...sigurno e gladna!!!!
Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2005 во 11:43
Sega kaj i da e vleguvame vo znakot skorpija...
Obicno se kazuva deka site vo ovoj znak bi trebalo najdobro da se cuvstvuvaat vo ovoj period?!
Dali sekoj znak za sebe najmnogu stvara tokmu vo periodot i koga vladee?
Alekta?!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crna mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2005 во 18:33

a jas ne sum dolzna da i kupvam toblerone. Svativ:

nek se gonit u picku mater.

Alekta, fala za sovetot

:))

:*

Yahoo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2005 во 20:59

Barbika! pa so znam....ima lugje kaj koi stvarno e taka , a ima lugje kaj koi bas e obratno...so znam......ti kako se cuvstvuvas? :)

Crna mamba! - nemoj taka, moj predlog e sega odma da i kupis toblerone posto mnooooooooogu e gladna i mnooooooogu i se jajt toblerone!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2005 во 18:11

ma ic ne mi e gajle so vie ja ignorirate mojata temicka! :P hahahahahaha

se zaebavam...eve vi sprotivni znaci koi se, a velat deka sprotivnostite najmnogu se privlekuvaat:))) :

Oven - Vaga         

Jarec - Rak

Lav - Vodolija        

Skorpija - Bik 

Strelec - Devica      

Ribi - Bliznaci

ne veruvam vo ova, i plus site kazuvaat razlicno za toa koi se sprotivni....ama sepak...:) 

Изменето од Alekta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2005 во 19:36

ama ja zaposavuvate mojata omilena tema!!!

prasuvajte!!!!!!!!!!!!!!!!! kazuvajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so bilo.....:) za horoskop.....:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 16:50
Ova Skorpija -Bik barem vo mojot zivot se pokazalo tocno.Sum primetila deka duri i zena i maz vo znakot na Bik mi se odlicni sogovornici i prijateli...za ljubovna vrska bas i ne sum imala ,no sum procitala deka najaka kombinacija vo sozvezdieto e tokmu ovaa zena skorpija,a maz bik ...pa blazesi im na tie koi se sretnale so ovaa kombinacija!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 11:49

hehehehe...abe spored mene so skorpija definitivno sovrseno si odgovara devica.....nema podobra kombinacija od skorpija-devica vo cel zodijak....:)

inace drugi so koi so si odgovara skorpijata se: rakot, ribite, jarecot (pokraj bik,devica i normanlno - so skorpija) a ne se slozuva so vozdusnite i ognenite znaci....skorpijata najmalku se slozuva so vaga(imam kazano)....ama ako se slozat....ostanuvaat nerazdelni cel zivot....:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 17:38
од 03.11.2005 до 10.11.2005

Работа.чуствувате слабост во организмот. Мислите дека нема да можете да одговорите на обврските. Но се ќе биде во ред.

Љубов активна седмица со многу страсти и уживање.

П.С.Превземено од ИДИВИДИ неделен хороскоп за шкорпија
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2005 во 18:30
ne veruvam vo ovie horoskopi.....veruvam vo energijata na sodzvezdijata sto gi oznacuvaat znacite....a inace vo tie nedelni, mesecni horoskopi....voopsto ne veruvam...:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.