|
ИЗБОРНИ ИНЦИДЕНТИ И ПРЕДИЗБОРНИ ДУБАРИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oк друже.....чеј да си зеам опремата идам и ја...... .......гордо во бој |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epidemija
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Albaniangirl, pranoni urimet e mia te perzemerta.
Edhe 100 vjet tjera prej meje!
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali ahmeti izjavil deka policijata provocirala. SO STO TOA GOSPDINE ALI BABO POLICIJATA PROVOCIRA?
so toa sto saka red i poredok vo drzavata? so toa sto saka da izgledame i ziveeme NORMALNO??? budala! |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак шиптарите направија фрка!Пламе скапано!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ха ха.........Македонија на насловните страници во сите европски медиуми како пишани така и електронски........ц ц ц ц........фаци сме бре ејјј
|
||
|
||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i posle nekoj neka kaze deka albancite ne se za afirmacija na Makedonija vo svetot .....
Изменето од MiroslavG8 - 01.Јуни.2008 во 17:36 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама ти како Боки 13 или 14 да не сакаш да сме еве денес ми е срам од ова што се деси! |
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тексас 1901, ајдееее индијанци пукајтееееее рататааааа!!!
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма не сум педер ја као нив ме боли т.......... ако се тепале шиптарите од еден помалце нека останат.....а за срам ....... не се ставам во ист кош со шиптарите па да се чувствувам усрамен или пак тука во мојот реон правеле џеви.......нека повелат тука нека направат нешто....... |
||
|
||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali e vo pravo ... trebase da pustat policajci ama samo albanci ... po etnicki cistite sredini .... e togas se ce bese o . k . ........
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така кажав ако гледаш од субјектив не се срамам ни јас Но сепак како патриот ми е жал што мора Македонија заради ова да има минус кај големите имиња од кои ни зависи иднината за Европа она што сите се боревме...
Сепак се надевам не е пресудно и како ниска оценка со голем минус дека ке влијае па повтрно онаа шанса ке се добиое но е срамота заради вакви глупости да губиме Силата нека е со нас и се добро да заврши и преродбата да породлжи кон подобар пат!! |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сепак и тие големите имиња од Европа повеќе се на нивната страна.........така да кој ги врти и нив маааааа.......а знаеш ли ти дека на Фуере му нашле шиптарска жичка??? |
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за Фуере и такви трач инфо не ме интересираат
сепак ... уште полошо.... инцидентите се знае кои ги праат |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |