![]() |
|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Автор | |
OCEAN441 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vcera konecno si go poloziv i posledniot ispit I FINISH!Kako edna planina da mi se simna taka se cuvstvuvam i SE SAKAM MNOGU SEBE SI!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se sakam kolku sto me sakaat drugite
Изменето од zbunet - 26.Јуни.2008 во 14:05 |
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Ne samo Sto se sakam I cenam... Tuku Pocnuvam da stanuvam Narcizoidna I ne me interesira drugite okolu mene sto mislat za mene kako Licnot. Smetam deka Ako se cenam takva kako sto sum,Me Cenat i drugite.
AKo eden covek ne e zadovolen od samiot sebesi kako takof. Sto ocekuva od drugite? DA go sakat? da go cenat??? NO SHANNS! ;) |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
Matea ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Е па ако не се цениш самиот себси,никој друг нема да го цениш.
|
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
hehehehe....se filozofiiiiii tuka....iskreno ne mu ja mislam mnogu na ovaa tema....i sreka i ne se ni zamaram..zatoa i mi padna smesno koga go procitav naslovov.
Изменето од engie - 08.Јули.2008 во 02:30 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andrea_Gail ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Od pred eden mesec nemozam da prestanam da mislam na sebe.:):):).Licniot uspeh e najsoodveten standard za vrednuvanje na sopstvenoto postoenje!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne moras da si uspesen pa togas da se sakas
abe koj se mrazi ima li takov? ![]() ono postoi misla- ako ne si znael da se rodis, nauci da zivees, no toa nema vrska so omrazata prema sebe si, mozebi kon sudbinata da , no ne samiot sebe si |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ja ne se sakam i zatoa sum prinuden da se umnozuvam za da napravam podobra verzija
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
NE SE SAKAM
![]() |
|
![]() |
|
Vaka mislam za sebe
![]() |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Gi sakam lugjeto ,gi sakam zivotnite, se sakam sebe si poradi mnogu raboti sto sum gi napravila i gi pravam vo zivotot.
![]() Изменето од super babicka - 12.Јули.2008 во 23:40 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Si napraviv torta za rodenden i podarok si kupiv
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
koga ne se gledam
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
da....no sepak...
na mojata lista na sakani licnosti - kejt ne e na prvo mesto |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |