IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Се сакате ли себе си????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се сакате ли себе си????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
Автор
Порака
OCEAN441 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OCEAN441 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 11:27
Vcera konecno si go poloziv i posledniot ispit I FINISH!Kako edna planina da mi se simna taka se cuvstvuvam i SE SAKAM MNOGU SEBE SI!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 12:18
Se sakam kolku sto me sakaat drugite

Изменето од zbunet - 26.Јуни.2008 во 14:05
Кон врв
Shaxito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 260
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 13:12
Ne samo Sto se sakam I cenam... Tuku Pocnuvam da stanuvam Narcizoidna I ne me interesira drugite okolu mene sto mislat za mene kako Licnot. Smetam deka Ako se cenam takva kako sto sum,Me Cenat i drugite.
AKo eden covek ne e zadovolen od samiot sebesi kako takof. Sto ocekuva od drugite? DA go sakat? da go cenat??? NO SHANNS! ;)
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
Кон врв
Matea Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Matea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 02:12
Е па ако не се цениш самиот себси,никој друг нема да го цениш.
● By Me,Myself and Matea ●
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 02:29
hehehehe....se filozofiiiiii tuka....iskreno ne mu ja mislam mnogu na ovaa tema....i sreka i ne se ni zamaram..zatoa i mi padna smesno koga go procitav naslovov.

Изменето од engie - 08.Јули.2008 во 02:30
Кон врв
Andrea_Gail Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andrea_Gail Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 15:39
Od pred eden mesec nemozam da prestanam da mislam na sebe.:):):).Licniot uspeh e najsoodveten standard za vrednuvanje na sopstvenoto postoenje!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 15:53
ne moras da si uspesen pa togas da se sakas

abe koj se mrazi ima li takov?смеење

ono postoi misla- ako ne si znael da se rodis, nauci da zivees, no toa nema vrska so omrazata prema sebe si, mozebi kon sudbinata da , no ne samiot sebe si
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:12
ja ne se sakam i zatoa sum prinuden da se umnozuvam za da napravam podobra verzija
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 00:09
NE SE SAKAMљубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 08:32
Vaka mislam za sebe

Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 23:39
Gi sakam lugjeto ,gi sakam zivotnite, se sakam sebe si poradi mnogu raboti sto sum gi napravila i gi pravam vo zivotot.

Изменето од super babicka - 12.Јули.2008 во 23:40
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 11:44
Si napraviv torta za rodenden i podarok si kupiv
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 01:38
koga ne se gledam

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 00:19
da....no sepak...
na mojata lista na sakani licnosti
- kejt ne e na prvo mesto
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.