|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Автор | |||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hohoho bidi ti na mestoto na roman abramovic i pak ke prajme muabet za segasniot i togasniot zivot |
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se so pari ne se kupuva za zal
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bogami zalno e da se mislit sve ama apsolutno sve se kupuva so pari vo zivotot da ne se kupuvase sega nie carici ke bevme a ne magarici |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо не е Роман,какви ги има. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e znam ama za tebe dovolno e da si tolku bogat i daigras so pari:D a jas priznavam ni edna cetvrtina od bogatstvoto nemozam da imam |
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дури и луѓето кои тврдат дека парите им значат се во животот......еден ден ќе сфатат дека.....ЦЕЛ ЖИВОТ БИЛЕ ВО ЗАБЛУДА...... |
|||
МИР со сите
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
isto |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekade bre reklami kako da gi trosis, nikade kako da gi zarabotis...u stvari ima nekoi kilavi kako na pr. klikaj i glupiraj se itn.
|
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми значат се во животот. Далеку од тоа. Но ми значат. Не како пари да ги собирам (ич не знам да штедам!) туку колку да имам убав живот и да можам да си живеам ок (што е доста релативна категорија / некому му „треба“ Rolse Royce, Jaguar, Bentley, BMW некому Fiat некому Smartey). По луксузот дефинитивно не сум. Некако не ме интересира, бидејки знам колку е сето тоа површно и празно. Но, ако имам прилика да уживам во нешто луксузно - знам да уживам (ако некој добар пријател/ка ме покани на јахта на една -две недели на средоземно море, не би одбила ). Ако не (не се случило до сега) - пак е ок. Можам и без тоа. No problem. |
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahaha ama bezvozbuda nemat zivot a ti misli samo za pari bez pari si nikoj i nisto |
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto ima da me prasaat sto mi znacat parite koga ne go odreduvam jas nivnoto znacenje...da rastev vo nekoe divjacko pleme e togas da me prasaat sto mi znacat i dali...
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
без возбуда нема живот??????? за каква возбуда зборуваш и каква врска има тоа со парите? без пари си никој и ништо??????????? Моето сфаќање е сосема спротивно од горенаведеното...... |
|||
МИР со сите
|
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e vaka sea po vozbudliv zivot imas koga nemas pari stalno si vo nekakva vozbuda...kako ke dobies parite? koga ke dobies kako se cuvsvuvas?koga nemas kakov neubav ponasaj imas i taka na taka stalno si vo nekakva vozbuda dodeka kaj bogatite nemat takva vozbuda zs imet pari nemat sekiracii i vozbudi zs imet pari toa e celata vrska so vozbudata i sega jas ke velam ti si nikoj i nisto ako nemas pari a si se i sesto ako imas pari :D |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |